Συμβουλές ομορφιάς για κορίτσια με φακίδες

Πολλά νεαρά κορίτσια με φακίδες δεν είναι πολύ ευχαριστημένα με την ύπαρξή τους στο πρόσωπό τους. Όποιος κι αν είναι ο λόγος , αισθάνονται λιγότερο ελκυστικές εξαιτίας τους

Όμως, υπάρχουν και κάποιες νεαρές γυναίκες που τις απολαμβάνουν, καθώς αισθάνονται ότι τους κάνουν να ξεχωρίζουν. Υπάρχουν, επίσης, πολλοί νέοι άνδρες που βρίσκουν τις φακίδες ελκυστικές για τις γυναίκες. Αλλά, εάν αισθάνεστε την ανάγκη να καλύψετε τις φακίδες σας, εδώ είναι μερικές προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν.

Μια επιλογή είναι να έρθετε σε επαφή με έναν δερματολόγο ώστε να αφαιρέσετε τις φακίδες από το πρόσωπό σας. Ωστόσο, αυτή η θεραπεία μπορεί να είναι επώδυνη και το κόστος απαγορευτικό. Τα οξέα φρούτων, η λείανση, η θεραπεία με λέιζερ, και η κρυοθεραπεία είναι μερικοί τρόποι αντιμετώπισης. Όλοι αυτοί θα απαιτήσουν πολλαπλές επισκέψεις στο γραφείο του γιατρού έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία ,γεγονός το οποίο θα αυξήσει το κόστος.

Φυσικές θεραπείες που μπορούν να ξεθωριάσουν τις φακίδες σας είναι επίσης διαθέσιμες. Ωστόσο, το φως του ήλιου δεν είναι ένα από αυτά. Ενώ ο ήλιος θα κάνει το δέρμα σας πιο σκούρο καθώς μαυρίζει, οι φακίδες θα σκουραίνουν επίσης καθώς εκτίθενται στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Γι 'αυτό τα άτομα με φακίδες πρέπει να αποφεύγουν τον ήλιο όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι βιταμίνες Α και C μπορούν επίσης να παρέχουν προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Μερικές από τις φυσικές θεραπείες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποχρωματίσετε τις φακίδες περιλαμβάνει τρίψιμο με χυμό lime ή λεμόνι επάνω στις φακίδες. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μάσκες φρούτων ή λαχανικών. Τα άλφα υδροξέα μπορούν επίσης να τις εξασθενίσουν σε μια ικανοποιητική απόχρωση. Ωστόσο, το χρώμα της επιδερμίδας σας θα πρέπει να είναι ενδιάμεσο, ούτε πολύ σκούρο αλλά και ούτε πολύ ανοιχτό πριν τη χρήση τους.

Δυστυχώς, οι επιστήμονες δεν έχουν ανακαλύψει μια μέθοδο η οποία θα είναι χρήσιμη για όλους. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αρκετές από αυτές τις προτάσεις, αν θέλετε να απαλλαγείτε από τις φακίδες σας. Εάν καμία από αυτές δεν σας κάνει, το make-up μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τις καλύψει χρησιμοποιώντας μια πούδρα κάτω από τη βάση σας.

Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα concealer που είναι ταιριάζει στη φυσική απόχρωση του δέρματος σας. Φυσικά, πολλοί άνθρωποι βρίσκουν τις φακίδες ελκυστικές, γι ΄ αυτό ξανασκεφτείτε το πριν αποφασίστε να τις απομακρύνετε.

Rate this item
(1 Vote)