Το άλφα και το ωμέγα των δερματικών εμφυτευμάτων

Είτε κάποιοι άνθρωποι θέλουν να το παραδεχτούν είτε όχι, η ομορφιά εξακολουθεί να παίζει σημαντικό ρόλο στην εποχή μας.

Πολλοί θα φτάσουνε στα άκρα , μόνο και μόνο για να δείχνουν νεότεροι και πιο φρέσκοι, ακόμη και αν αυτό σημαίνει οδυνηρή ανάκαμψη μετά από χειρουργική επέμβαση. Από την άλλη πλευρά, ευτυχώς, με την πρόοδο της ιατρικής επιστήμης, η διορθωτική χειρουργική επέμβαση έχει γίνει πολύ λιγότερο ενοχλητική. Κυρίες και κύριοι - γνωρίστε τα δερματικά εμφυτεύματα!

Τα δερματικά εμφυτεύματα χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο για την αναμόρφωση και ανανέωση του προσώπου. Ένας από τους λόγους για τους οποίους αυτές οι ουσίες είναι τόσο περιζήτητες στις μέρες μας είναι ότι μπορούν να ανανεώσουν το πρόσωπό μας και να δείχνουμε νεότεροι, χωρίς χειρουργική επέμβαση. Με απλά λόγια, τα δερματικά εμφυτεύματα είναι ουσίες που εγχέονται κάτω από το δέρμα, ώστε να αναστραφεί η διαδικασία γήρανσης - αυτή είναι μια ελάχιστα παρεμβατική διαδικασία με ελάχιστα ή καθόλου διαστήματα διακοπής.

Ποιός έχει χρησιμοποιήσει αυτά τα εμφυτεύματα;

Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι τα εμφυτεύματα χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σε καθημερινή βάση, όχι μόνο διασημότητες, αλλά και απλοί άνθρωποι καταφεύγουν σε αυτές τις ενέσεις για ένα νεότερο και πιο ελκυστικό πρόσωπο. Όπως πάντα, πρώτα οι διασημότητες. Victoria Beckham, Dolly Parton, Ben Affleck, Paula Abdul, Christina Applegate, Sarah Brightman, Brad Pitt, Michelle Pfeiffer ή George Clooney είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς σταρ του Χόλιγουντ που έχουν χρησιμοποιήσει τουλάχιστον έναν τύπο δερματικής εμφύτευσης. Η δημοφιλής δερματική εμφύτευση είναι το Botox, αν και υπάρχουν πολλές άλλες παρόμοιες ουσίες που διατίθενται στην αγορά, όπως Restylane, κολλαγόνο, Juvederm ή Perlene.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της δερματικής εμφύτευσης σε σχέση με την πλαστική χειρουργική;

Το Botox και παρόμοιες ουσίες που χρησιμοποιούνται για να μειώσουν την εμφάνιση ρυτίδων έχουν μια σειρά πλεονεκτημάτων σε σχέση με την πλαστική χειρουργική, όπως γνωρίζουμε. Ένα από τα οφέλη είναι το κόστος - μπορείτε να έχετε τα ίδια αποτελέσματα με μόνο με ένα μέρος του κόστους, σε σύγκριση με την πλαστική χειρουργική.

Από την άλλη πλευρά, η έλλειψη σοβαρών παρενεργειών είναι ένας άλλος λόγος. Μετά τη θεραπεία, ο ασθενής μπορεί να αισθάνεται μια ήπια ενόχληση ή μούδιασμα, αλλά η ίδια η θεραπεία περιλαμβάνει ελάχιστο χρόνο και αυτά τα συμπτώματα θα σβήσουν σύντομα.

Η πλαστική χειρουργική, ωστόσο, φέρνει μια σειρά από κινδύνους όπως η μόλυνση, το αιμάτωμα (συλλογή αίματος κάτω από το δέρμα) ή δηλητηρίαση που οφείλεται στην αναισθησία.

Τα δερματικά εμφυτεύματα (μόνιμα) μπορεί να έχουν τα ίδια αποτελέσματα με την πλαστική χειρουργική και τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως, σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει με τη χειρουργική επέμβαση, όπου ο ασθενής θα είναι σε θέση να απολαύσει τα τελικά αποτελέσματα μόνο όταν οι μελανιές και τα σημάδια μειωθούν, και αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και αρκετές εβδομάδες.

Ο μηχανισμός δράσης

Τα δερματικά εμφυτεύματα έχουν στόχο τόσο τις λεπτές γραμμές όσο και τις βαθιές ρυτίδες του προσώπου και τις πτυχώσεις. Αυτά είναι γνωστά και απόλυτα φυσιολογικά σημάδια της γήρανσης που μπορεί εύκολα να αναστραφούν με ένα από τα πολλά δερματικά εμφυτεύματα που διατίθενται στην αγορά σήμερα, και ενώ κάποια από αυτά παρέχουν προσωρινά αποτελέσματα άλλα είναι μόνιμα και μπορούν να διαρκέσουν για χρόνια.

Πότε χρησιμοποιούνται;

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι, προκειμένου να διατηρηθούν τα αποτελέσματα, οι θεραπείες εμφύτευσης που απαιτούνται σε συνεχή βάση - μερικοί άνθρωποι πρέπει να λαμβάνουν τη θεραπεία κάθε τρεις μήνες, ενώ για άλλους τα αποτελέσματα διαρκούν για ένα χρόνο ή και περισσότερο. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από μια σειρά παραγόντων, όπως ο τύπος του δερματικού εμφυτεύματος που χρησιμοποιείται (αν πρόκειται για ένα μόνιμο ή προσωρινό εμφύτευμα ) το βάθος και τη σοβαρότητα των ρυτίδων, την ηλικία και τον τρόπο ζωής του ασθενούς και ούτω καθεξής .

Για να το θέσω απλά, τα δερματικά εμφυτεύματα χρησιμοποιούνται συνήθως όταν οι τακτικές αντιρυτιδικές κρέμες δεν είναι πλέον αποτελεσματικές. Τα εμφυτεύματα είναι μια πιο ισχυρή εναλλακτική λύση σε σχέση με τις κρέμες, και τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως - σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει με τις εναλλακτικές θεραπείες κατά των ρυτίδων, το οποίο συνήθως απαιτεί μακροχρόνια χρήση πριν ο ασθενής μπορεί να παρατηρήσει ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

Γιατί χρησιμοποιούνται τα δερματικά εμφυτεύματα

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι πολύ απλή: τα εμφυτεύματα χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν τους ασθενείς να επιτύχουν τη νεανική και φρέσκια εμφάνιση που επιθυμούν . Καθώς τα χρόνια περνούν, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες επιφέρουν ριζικές αλλαγές που γίνονται αισθητές τόσο στην υγεία μας όσο και στο δέρμα μας - το δέρμα μας ζαρώνει, βιώνουμε τις ατέλειες και όλα τα είδη των κηλίδων.

Από όλα τα σημάδια της γήρανσης, οι ρυτίδες είναι το πιο ενοχλητικό για πολλούς ασθενείς, ως εκ τούτου, επιλέγουν να μειώσουν την εμφάνισή τους με δερματικά εμφυτεύματα. Ένας άλλος παράγοντας που συμβάλλει στην αύξηση της δημοτικότητας των δερματικών εμφυτευμάτων είναι η ευκολία στη χρήση - η ουσία εγχύεται μέσα σε λίγα λεπτά.

Ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με τα δερματικά εμφυτεύματα

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και σημαντικές απόψεις σχετικά με τα εμφυτεύματα είναι το γεγονός ότι τα αποτελέσματα είναι πλήρως αναστρέψιμα - αν δεν είστε ικανοποιημένοι, το αποτέλεσμα του εμφυτεύματος μπορεί να αναστραφεί αμέσως με τη βοήθεια μιας άλλης ένεσης που διαλύει ουσιαστικά την ουσία.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ότι παρόλο που τα εγγυημένα αποτελέσματα είναι τουλάχιστον τριών μηνών, σε ορισμένους ασθενείς μπορεί να διαρκέσουν έως και δύο χρόνια - σε αυτή την περίπτωση, αυτές οι θεραπείες είναι σίγουρα μια εξαιρετική μακροπρόθεσμη επένδυση.

Η θεραπεία αυτή δεν συνεπάγεται καμία αναισθησία - θα είστε πλήρως ενήμεροι κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αν και ο γιατρός μπορεί να εφαρμόσει κάποια αναισθητική κρέμα για να ελαχιστοποιήσει τη δυσφορία. Εκτός από αυτό, θα δείτε κάθε βήμα της διαδικασίας!

Εν κατακλείδι, αυτές οι θεραπείες είναι ο ταχύτερος, ασφαλέστερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποκατασταθεί η νεότητά σας και να ελαχιστοποιήσει ακόμη και να αναστρέψει τις επιπτώσεις της γήρανσης.

Rate this item
(0 votes)