Πώς να Επιλέξετε Ινστιτούτο Ομορφιάς ή Σπα για την Ιδανική Απόδραση από την Καθημερινότητα

Όλες μας δουλεύουμε σκληρά και όλες μας αξίζουμε ένα διάλειμμα πού και πού! Αντί να αράζουμε στο σπίτι μπροστά από την τηλεόραση, γιατί να μην πάρουμε το αγαπημένο μας βιβλίο και να ξεκινήσουμε για την απόδραση ομορφιάς, που, με τον κόπο που καταβάλλουμε καθημερινά, σίγουρα αξίζουμε;

 Οι αποδράσεις ομορφιάς μπορούν να περιλαμβάνουν διάφορες υπηρεσίες τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, από θεραπείες σώματος και προσώπου, έως ολιστικές θεραπείες, ακόμη και μαύρισμα! Προτού ενθουσιαστείτε και τηλεφωνήσετε στο πρώτο ινστιτούτο ομορφιάς που θα βρείτε στον κατάλογο, φροντίστε να κάνετε πρώτα μια έρευνα αγοράς για να βεβαιωθείτε ότι θα απολαύσετε την καλύτερη δυνατή περιποίηση!

 ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

 Πρέπει να φροντίσετε να επιλέξετε ένα ινστιτούτο ομορφιάς το οποίο να βρίσκεται αρκετά κοντά στην περιοχή που μένετε. Για απόδραση ενός Σαββατοκύριακου, μπορείτε κάλλιστα να διαλέξετε ένα ινστιτούτο σε απόσταση μίας ή δύο ωρών από το σπίτι σας. Για όσες και όσους όμως σχεδιάζουν μονοήμερες αποδράσεις ομορφιάς, βεβαιωθείτε ότι το ινστιτούτο της επιλογής σας είναι προσβάσιμο, εύκολα προσεγγίσιμο και με επαρκείς θέσεις παρκαρίσματος.

 ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Προσπαθήστε να αποφύγετε ένα ινστιτούτο σε περιοχή όπου πρέπει να πληρώσετε για την θέση παρκαρίσματός σας. Τα περισσότερα παρκόμετρα παρέχουν περιορισμένη ώρα στάθμευσης για κάθε αυτοκίνητο. Ποια θέλει να αγχώνεται και να βγαίνει τρέχοντας έξω στο δρόμο κατά την διάρκεια μιας απολαυστικής συνεδρίας ομορφιάς;

 ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

Είναι σημαντικό να συζητήσετε με τυχόν φίλες σας που επισκέπτονται τακτικά ινστιτούτα ομορφιάς και σπα, για να μάθετε πώς ήταν η εμπειρία τους και να δείτε αν θα μπορούσαν να εγγυηθούν για την ποιότητα των παροχών σε κάποιο από αυτά. Μια καλή φίλη δεν θα έλεγε ψέματα για μη ικανοποιητική παροχή υπηρεσιών, κακή σχέση ποιότητας-τιμής ή ακαταστασία και έλλειψη καθαριότητας ενός ινστιτούτου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην ξεχνάτε, όταν κάποια δεν είναι ικανοποιημένη με τις υπηρεσίες που της παρέχει μια επιχείρηση, είναι πολύ ανοικτή στο να το διαδώσει. Τσεκάρετε στο διαδίκτυο απόψεις για ινστιτούτα ομορφιάς που σας ενδιαφέρουν και βεβαιωθείτε ότι έχουν μόνο καλά σχόλια!

 

 ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ

 Μπορείτε να παρατηρήσετε εξωτερικά τα ινστιτούτα ομορφιάς της περιοχής σας, απλά περπατώντας απ’ έξω και ρίχνοντάς τους μια ματιά, ή να τα τσεκάρετε στο διαδίκτυο. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μάθετε για τυχόν ειδικές προσφορές ή εκδηλώσεις που προγραμματίζουν.

 

ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

 Κανένα ινστιτούτο ομορφιάς ή σπα δεν παρέχει ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες με τα υπόλοιπα. Ναι, σε τέτοιου είδους ινστιτούτα προσφέρεται πάντα μανικιούρ, πεντικιούρ και κάποιο είδος μασάζ, αλλά ποιες υπηρεσίες παρέχουν, οι οποίες τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τα άλλα; Βεβαιωθείτε ότι το σαλόνι ομορφιάς ή σπα προσφέρει ακριβώς τις υπηρεσίες που εσείς και οι φίλες ή ο σύντροφός σας επιθυμείτε. Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο!

ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΑΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

 Ο ι περισσότερες επισκέπτονται ινστιτούτα ομορφιάς με τουλάχιστον μία ή δύο φίλες ή το σύντροφό τους. Κάντε μια έρευνα αγοράς και μη διστάσετε να ρωτήσετε σε οποιοδήποτε σαλόνι ομορφιάς ή σπα, αν παρέχουν κάποια έκπτωση για την επίσκεψη μαζί περισσότερων του ενός ατόμου. Τα περισσότερα ινστιτούτα όντως προσφέρουν τέτοιου είδους έκπτωση, κι ας μην το διαφημίζουν ευρέως.

 

Rate this item
(0 votes)