Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα αυτομαυριστικά προιόντα!

Όλοι έχουμε ακούσει πόσο βλαβερή και ριψοκίνδυνη μπορεί να είναι η χρήση του τεχνητού μαυρίσματος. Με τον καρκίνο σ’έξαρση πολλές γυναίκες αποφεύγουν το τεχνητό μαύρισμα και καταφεύγουν σε πιο ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις, όπως η χρήση ενός προϊόντος τεχνητού μαυρίσματος για να δώσουν στο δέρμα τους εκείνη την χρυσή λάμψη, αφού είναι αδύνατον να περάσουν ατέλειωτες ώρες κάνοντας ηλιοθεραπεία.

 Αν επισκεφτήκατε πρόσφατα ένα τμήμα ή κατάστημα ομορφιάς, αναμφίβολα θα παρατηρήσατε ότι υπάρχουν πολλά προϊόντα τεχνητού μαυρίσματος στο εμπόριο σε διάφορες τιμές. Ποιο θα επιλέξετε;

Κάντε τη σωστή επιλογή

Αρχίστε με την επίσκεψη σ’ένα κατάστημα που γνωρίζετε ότι έχει ευρεία γκάμα επιλογών. Τα καταστήματα ομορφιάς είναι μια καλή αρχή, ιδιαίτερα οι μεγάλες αλυσίδες , καθώς διαθέτουν σχεδόν όλες τις μάρκες της αγοράς με προϊόντα τεχνητού μαυρίσματος.

Εναλλακτικά, μπορείτε ν’αγοράσετε προϊόντα τεχνητού μαυρίσματος στο διαδίκτυο. Έτσι, μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές μ’ένα γρήγορο κλικ του ποντικιού και να διαβάσετε διάφορες κριτικές από ανθρώπους που τα έχουν χρησιμοποιήσει. Θ’ανακαλύψετε γρήγορα ποιο προϊόν είναι πολύ ριγωτό, πολύ πορτοκαλί ή ποιο δεν είναι καθόλου καλό.

Μυρίστε τη βαφή

Μπορεί ν’ακούγεται αλλόκοτο, αλλά είναι αλήθεια. Πολλές βαφές τεχνητού μαυρίσματος έχουν εξαιρετικά ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΟΣΜΗ κι έτσι μια βραδιάγυναικών μπορεί να καταστραφεί απ’τη μυρωδιά του προϊόντος που έχετε απλώσει στο δέρμα σας λίγες ώρες πριν φύγετε απ’το σπίτι. Μερικά προϊόντα τεχνητού μαυρίσματος έχουν πολύ δυνατή, σχεδόν μυρωδιά φαρμάκου που δεν γοητεύει, ενώ άλλα έχουν πιο εύοσμη κι ευχάριστη μυρωδιά που θα σας κάνουν να αισθάνεστε σέξι κι όμορφες.

Έγκριση απ’την FDA

Κάθε προϊόν τεχνητού μαυρίσματος που αγοράζετε θα πρέπει να είναι εγκεκριμένο απ’την FDA. Το σημαντικότερο προϊόν που πρέπει να έχει η κρέμα σας είναι το DHA. Γνωστό κι ως διυδροξυακετόνη είναι το μόνο συστατικό στα προϊόντα τεχνητού μαυρίσματος που είναι εγκεκριμένο απ’την FDA για συχνή χρήση.

Αγοράστε μικρή ποσότητα

Πριν αγοράσετε μια κρέμα τεχνητού μαυρίσματος μη λάβετε υπόψην σας τι λένε οι άλλοι ή τις κριτικές που διαβάσατε πρόσφατα, αλλά αγοράστε την μικρότερη δυνατή ποσότητα προϊόντος. Ποτέ δεν ξέρετε πώς θ’αντιδράσει το προϊόν στον τύπο και στο χρώμα του δέρματός σας, επομένως φυλάξτε τα χρήματά σας και δοκιμάστε μια μικρή ποσότητα κάθε φορά πριν καταλήξετε σ’έναν συγκεκριμένο τύπο και μάρκα.

Δοκιμάστετην

Πριν αποφασίσετε ν’απλώσετε μια δόση κρέμας στο σώμα σας χρησιμοποιήστε πρώτα μια δοκιμαστική στρώση. Αυτή θα είναι σε μια περιοχή του σώματός σας που αντιπροσωπεύει τον τόνο και το χρώμα του δέρματος που έχει όλο το σώμα σας, αλλά δεν είναι ορατή στους άλλους. Απλώνοντας μια μικρή στρώση στο στομάχι, τους γοφούς ή στο πάνω μέρος των μηρών είναι μια καλή αρχή ή μπορείτε να την απλώσετε στη μέσα μεριά του καρπού σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες στη συσκευασία κατά την εφαρμογή. Αν σας αρέσει το χρώμα, τέλεια! Αν όχι, να είστε χαρούμενες που σώσατε τον εαυτό σας απ’τον μπελά προσπαθώντας να την απομακρύνετε

Rate this item
(0 votes)