Ποιό προιόν μαυρίσματος να διαλέξετε!

Σήμερα, η αγορά καλλυντικών είναι γεμάτη προϊόντα ανήλιου μαυρίσματος. Πριν μερικές δεκαετίες οι άνθρωποι δεν είχαν αυτή την επιλογή και περιορίζονταν στα λίγα προϊόντα που παράγονταν εκείνη την εποχή.

Στην εποχή μας, τα οφέλη είναι φανερά – έχουμε περισσότερες επιλογές και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρείες είναι μεγαλύτερος διευκολύνοντάς μας περισσότερο.

Ωστόσο, η ποσότητα δε σημαίνει απαραίτητα και ποιότητα, και μερικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολύ χαμηλής ποιότητας συγκριτικά με την τιμή τους.

Γι’ αυτό, χρειάζεστε την κατάλληλη καθοδήγηση σ’ αυτή τη ζούγκλα των προϊόντων – βρήκαμε κάποια προϊόντα ποιότητας και σας τα παραθέτουμε παρακάτω.

Καθημερινή ενυδατική λοσιόν Natural Glow από τη Jergens

Αυτό το προϊόν, βασικά, δεν είναι λοσιόν μαυρίσματος, αλλά ενυδατική λοσιόν με συστατικά που βοηθούν στο μαύρισμα. Δρα απλώνοντας μικρές ποσότητες του προϊόντος μαυρίσματος σταδιακά, μαυρίζοντας την επιδερμίδα μέσα σε λίγες ημέρες. Το καλό με αυτό το προϊόν είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να βγει λάθος απόχρωση ή να το παρακάνετε, καθώς θα χρειαζόταν ν’ απλώσετε τρομερά μεγάλη ποσότητα για να μαυρίσετε πάρα πολύ. Βγαίνει σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις για προσαρμογή πιο κοντά στην απόχρωση του δέρματος.

Είναι αρκετά φτηνό, συνεπώς αν θέλετε μια ασφαλή και οικονομική λύση, το προϊόν αυτό είναι σίγουρα ένα απ’ τα καλύτερα προϊόντα ανήλιου μαυρίσματος που κυκλοφορούν στην αγορά.

Σπρέι ανήλιου μαυρίσματος MicroMist από τη Neutrogena

Το MicroMist της Neutrogena είναι απ’ τα πιο δημοφιλή σπρέι ανήλιου μαυρίσματος που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή – και είναι εύλογο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα σπρέι αυτό είναι άχρωμο – απλά, δίνει ένα μαύρισμα, αλλά το καθεαυτό σπρέι είναι 100% άχρωμο, κάτι που το κάνει πιο φιλικό στα ρούχα. Αυτό είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα με πολλά σπρέι ανήλιου μαυρίσματος, καθώς οι άνθρωποι αναγκάζονται να φοράνε σκουρόχρωμα ρούχα, για να καλύψουν τους λεκέδες που αφήνουν. Με το Neutrogena MicroMist το πρόβλημα αυτό δεν υφίσταται πια.

Κοστίζει λίγο περισσότερο απ’ την ενυδατική λοσιόν Jergens, αλλά η διαφορά της τιμής δεν είναι τόσο μεγάλη – και αξίζει τον κόπο. Το σπρέι δρα κι αυτό γρήγορα, συνεπώς είναι η καλύτερη λύση για ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως ένα απρόσμενο πάρτι.

Self Tanning Instant Gel από τον ΟίκοClarins

Αυτό το προϊόν ενδεικτικά κοστίζει περισσότερο από τ’ άλλα προϊόντα ανήλιου μαυρίσματος, τα οποία κυκλοφορούν στην αγορά – περίπου 22 € ανά συσκευασία, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μάρκες που κοστίζουν φτηνότερα – αλλά η τιμή είναι δικαιολογημένη. Το τζελ βασίζεται στον παράγοντα DHA, επομένως δε χρησιμοποιούνται διάφορες χρωστικές ουσίες, για να σκουρύνουν το δέρμα. Έχει πολύ γρήγορη δράση και παράγει ένα ιδιαίτερα φυσικό χρώμα, το οποίο διαρκεί περισσότερο απ’ τα προϊόντα, που δε βασίζονται στον παράγοντα DHA. Έτσι, στο τέλος το προϊόν αποζημιώνει, καθώς χρειάζεται να το απλώσετε λιγότερο συχνά, για ν’ αποκτήσετε ένα καλό μαύρισμα.

Συνίσταται ανεπιφύλακτα, αν θέλετε ένα προϊόν ανήλιου μαυρίσματος υψηλής ποιότητας κι αν έχετε μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα απ’ το μέσο άτομο, ώστε να ξοδέψετε λίγο παραπάνω σε καλλυντικά.

Το μόνο μειονέκτημα αυτού του προϊόντος είναι η μορφή του – τα τζελ είναι λίγο δύσκολα στην εφαρμογή τους, ιδιαίτερα σε δυσπρόσιτα σημεία, αλλά, αν ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα, δε θα υπάρξουν άλλα προβλήματα με αυτό το προϊόν.

Rate this item
(0 votes)