Ποια είναι η καλύτερη κρέμα κατά της κυτταρίτιδας;

Πολλές γυναίκες σήμερα επηρεάζονται ή καλύτερα πλήττονται από κυτταρίδα. Κι έτσι, πολλοί στις μέρες μας ψάχνουν την κύρια θεραπεία γι’ αυτό το πρόβλημα.

Πολλές γυναίκες, αλλά και άντρες απλαμβάνουν το νυστέρι, τρόπος του λέγειν, που για κάποιους είναι κάτι περισσότερο από το παιχνίδι νοημοσύνης «Κάνε ό, τι κάνω» - οι αισθητικές επεμβάσεις είναι τελικά χωρίς αμφιβολία της μόδας, επομένως γιατί δεν κάνετε ό, τι κάνουν οι άλλοι συμβουλευόμενοι τον πλαστικό χειρουργό της περιοχής σας.

Μπορεί να έχετε ή να μην έχετε αποφασίσει ότι το νυστέρι είναι η καλύτερη λύση για ν’ απαλλαγείτε απ’ την κυτταρίτιδα, αλλά θα ήθελα να δούμε μαζί σ’ αυτό το άρθρο κάποιες κρέμες κατά της κυτταρίτιδας, οι οποίες θα πρέπει να ληφθούν υπόψην. Δεν το πιστεύετε; Διαβάστε και μάθετε.

Οι κρέμες που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα, κατά κάποιον τρόπο, μπορούν να θεωρηθούν ως εναλλακτική λύση στο μεγάλο χειρουργείο – σίγουρα πολύ καλύτερη εναλλακτική λύση. Πιο φτηνή, λιγότερο επιθετική στο σώμα, τ’ αποτελέσματά της είναι συγκρίσιμα, δε νομίζετε;

Πολλές κρέμες καταπολέμησης της κυτταρίτιδας που διατίθενται στην αγορά είναι καλλυντικά προϊόντα, τα οποία απλά καλύπτουν προσωρινά το πρόβλημα και δεν προσφέρουν μια μόνιμη λύση. Συνεπώς, έχοντας αυτό κατά νου πώς να επιλέξετε την καλύτερη;

Θα βρείτε την καλύτερη ή θ’ αρκεστείτε με τα υπόλοιπα;

Πώς θα βρείτε την πιο κατάλληλη κρέμα κατά της κυτταρίτιδας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας; Οι επιστήμονες λένε ότι για να υπάρξουν αποτελέσματα τα συστατικά που περιέχουν πρέπει να μπορούν να εισέλθουν στο αίμα. Αφού μπουν στο αίμα πρέπει να μπορούν να σπάσουν τα λιπώδη κύτταρα κι άλλους συνδετικούς ιστούς. Οι περισσότερες καλλυντικές κρέμες που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα αντιμετωπίζουν το εξωτερικό στρώμα της επιδερμίδας και τίποτα περισσότερο.

Τελικά, οι ειδικοί έχουν αποφασίσει ποιο είναι το καλύτερο συστατικό που μπορεί να περιέχει μια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας; Κι όμως, έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Κι ονομάζεται ρετινόλη Α, ένα φυσικό συστατικό που μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της κυτταρίτιδας.

Η ρετινόλη Α αυξάνει αποδεδειγμένα την παραγωγή κολλαγόνου κι ελαστίνης, που αυξάνει το πάχος του δέρματος, αλλά και την ποιότητα των συνδετικών ιστών έχοντας το μεγάλο πλεονέκτημα τη μείωση και την απομάκρυνση της κυτταρίτιδας. Ωστόσο, αν η ρετινόλη Α χρησιμοποιηθεί μόνη της έχει λίγα αποτελέσματα. Με την προσθήκη μερικών άλλων φυσικών συστατικών έρχεται το λεγόμενο καταλυτικό αποτέλεσμα. Όχι κατακλυσμικό – καταλυτικό!

Προσθέστε στο μίγμα διάφορα εκχυλίσματα φυκιών, καψικών (πιπέρι για εσάς κι εμένα), εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού, καφεΐνη, εκχύλισμα αλογοουράς – όχι του αλόγου – προέρχεται από ένα φυτό κι από διάφορα άλλα φυσικά έλαια και μπίνγκο! Έχετε στα χέρια σας μια πολύ αποτελεσματική αντικυτταριτιδική κρέμα!

Η μεγάλη ποσότητα των φυσικών και φυτικών συστατικών έχει θετικά αποτελέσματα στο κυκλοφορικό σύστημα σταματώντας την παραγωγή κυτταρίτιδας. Και πολλοί ισχυρίζονται ότι τα καλύτερα φάρμακα στις μέρες μας είναι τα προϊόντα που βασίζονται σε φυσικούς παράγοντες. Στην περίπτωση αυτή, ασφαλώς και είναι αλήθεια!

Και το προϊόν που βρίσκεται δικαιολογημένα πάνω απ’ τ’ άλλα θα πρέπει να είναι η λοσιόν κατά της κυτταρίτιδας Revitol. Υπάρχουν πάρα πολλά τεκμήρια που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς των εταιρειών για την επιτυχία τους, και με χρηματικό ποσό ως εγγύηση και μια 24ωρη γραμμή βοήθειας είναι μια κρέμα που αξίζει το βάρος της σε χρυσάφι.

Rate this item
(2 votes)