Πώς να δέσετε ένα φουλάρι γύρω από τον λαιμό σας

  Αν θέλετε να κάνετε πιο ενδιαφέρουσα την εμφάνισή σας και όχι να έχετε απλώς τυλιγμένο το φουλάρι γύρω από τον λαιμό σας δοκιμάστε χρησιμοποιώντας διαφορετικά μεγέθη φουλαριών για να δημιουργήσετε διαφορετικές εμφανίσεις.

Σε μερικές αρέσει να προσθέτουν λίγο πιο σοφιστικέ άποψη και στυλ δοκιμάζοντας ένα φουλάρι γύρω από τον λαιμό τους σε στυλ τσόκερ. Για να κάνετε αυτό το στυλ επιλέξτε ένα πιο μικρό τετράγωνο μαντίλι.Διπλώστε το δυο - τρεις φορές και τυλίξτε το γύρω από τον λαιμό σας. Κάντε έναν μικρό κόμπο και στη συνέχεια γυρίστε τον ελαφρώς προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Για να δώσετε λίγο περισσότερο στυλ μπορείτε να προσθέσετε μια καρφίτσα φουλαριών, μια πόρπη ή έναν κρίκο. Πολύ δημοφιλή είναι επίσης και τα κλιπ για φουλάρια, αλλά και οι πλαστικές αγκράφες για φουλάρια.

 Αν προτιμάτε μακρύτερα φουλάρια πάρτε ένα μακρύ φουλάρι και κρατήστε το κατά μήκος στο μπροστινό μέρος του λαιμού σας. Στη συνέχεια, γυρίστε τη μια άκρη έτσι ώστε να πέσει στη μπροστινό μέρος του σώματός σας. Γυρίστε την άλλη πλευρά στον λαιμό σας έτσι ώστε να πέφτει στην αριστερή μεριά. Αυτό θα σας δώσει μια λαμπερή, αέρινη όψη και είναι τέλειο για όσες θέλουν να προσθέσουν μια πιο προσωπική και μοδάτη αισθητική στην ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή τους εμφάνιση.

     Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ένα μακρύ φουλάρι και να το τυλίξετε στο μπροστινό μέρος του σώματός σας για μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

     Τα χειμωνιάτικα φουλάρια από κασμίρι είναι τέλεια για τις ψυχρές μέρες. Αν τα φοράτε με τον κατάλληλο τρόπο μπορείτε να είστε και στη μόδα και ταυτόχρονα να διατηρείστε ζεστή! Πάρτε το φουλάρι σας από κασμίρι και τυλίξτε το γύρω από τον λαιμό σας έτσι ώστε οι δυο άκρες να πέφτουν στη μια πλευρά του σώματος και στη συνέχεια διπλώστε το από την άλλη πλευρά. Πάρτε τις δυο χαλαρές άκρες και περάστε τις μέσα από το δίπλωμα που έχετε κάνει στο κασκόλ. Τραβήξτε τις δυο άκρες ώστε το κασκόλ να δεθεί γύρω από τον λαιμό σας.

     ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για να διατηρείστε ζεστή τον χειμώνα μπορείτε επίσης να καταχωνιάσετε τις χαλαρές άκρες στο μπροστινό μέρος του μπουφάν σας.

Rate this item
(0 votes)