Βρείτε τη φούστα που σας κολακεύει

     Στο εμπόριο κυκλοφορούν πάρα πολλές φούστες σε διάφορα μήκη που μπορείτε αμέσως να επιλέξετε αυτό που θέλετε χωρίς να προσπαθήσετε πολύ. Δεν είναι όμως μόνο αυτό, οι φούστες φτιάχνονται από διαφορετικά υφάσματα, έχουν διαφορετικά κοψίματα και διαφορετικά στολίδια που δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την αγορά. Πώς ξέρετε ποιά σας ταιριάζει;

 Βρείτε το σωστό μήκος

     Το πρώτο πράγμα, στο οποίο πρέπει να επικεντρώσετε όταν πάτε για αγορά φούστας είναι το μήκος της. Ένας καλός γενικός κανόνας είναι να έχετε στο νου σας ότι αν είστε πάνω από την ηλικία των 35 (ή νεότερη σε ορισμένες περιπτώσεις) μια μίνι φούστα δεν θα είναι τόσο μοντέρνα επιλογή για εσάς. Η κοντή φούστα δεν σημαίνει ότι είναι και πιο σέξι. Μπορείτε να βρείτε μια σέξι φούστα σε πιο κατάλληλο μήκος, όπως για παράδειγμα στο ύψος των γονάτων που αγκαλιάζει τους γοφούς και καταλήγει στενεύοτας πάνω από τα γόνατα.

     ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Όσο πιο απλή είναι η φούστα τόσο το καλύτερο, ιδιαίτερα αν είστε μεγαλύτερης ηλικίας. Μην επιλέγετε φούστες με χαμηλή μέση, με πτυχώσεις ή πιέτες. Αυτό θα σας κάνει να δείχνετε σίγουρα ανώριμη και θα καταστρέψει το κλασσικό ή το μοντέρνο στυλ που θέλετε να κάνετε.

Το κόψιμο και το ύφασμα της φούστας

     Το πιο κολακευτικό κόψιμο φούστας για όλους τους σωματότυπους είναι η παλιά καλή φούστα σε γραμμή άλφα.

     Η γραμμή άλφα ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους σωματότυπους καθώς τονίζει τη μέση, καλύπτει την κοιλιά, κρύβει τους γοφούς και τους μηρούς που ίσως θέλετε να κρύψετε και ισορροπεί σχεδόν όλους τους σωματότυπους.

     Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από φαρδιές φούστες καθώς μπορούν να κάνουν την κοιλιά σας να δείχνει μεγαλύτερη απ’ ότι είναι και ασφαλώς μακριά από μίνι ή σούπερ μίνι φούστες αν δεν είστε στην κατάλληλη ηλικία ή αν δεν σας κολακεύουν στο σώμα.

Επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος

     Στα καταστήματα υπάρχουν φούστες που έχουν φτιαχτεί για να εφαρμόζουν και να αγκαλιάζουν το σώμα σας, αλλά αυτές οι φούστες μάλλον δεν κολακεύουν ιδιαίτερα. Χρειάζεται να φοράτε μια φούστα που δεν θα φουσκώνει όταν κάθεστε, στέκεστε και κινείστε όλη την ημέρα. Επίσης, δεν θέλετε μια φούστα που να σας στενεύει και να σας περιορίζει στις κινήσεις σας. Βρείτε το κατάλληλο μέγεθος φούστας που θα αγκαλιάζει ωραία την περιοχή των γοφών σας, αλλά θα σας επιτρέπει την ελευθερία κινήσεων.

Μπορώ να φοράω τζιν φούστες;

     Σε ποιάν δεν αρέσει το τζιν παντελόνι; Ενώ μερικές υποστηρίζουν ότι οι τζιν φούστες δεν είναι πια στη μόδα εμείς διαφωνούμε! Μια σκούρα τζιν φούστα μπορεί να γίνει εύκολα σοφιστικέ και σέξι αν συνδυαστεί με ένα ζευγάρι τακούνια και ένα σακάκι με κουμπιά στο κολάρο. Φορέστε ένα φουλάρι και θα έχετε σίγουρα την επαγγελματική πρόχειρη εμφάνιση που θέλετε.

     Μπορείτε να φορέσετε σκούρα τζιν φούστα όταν βγείτε για δείπνο, ραντεβού ή μπορείτε να επιλέξετε μια ξεβαμμένη τζιν φούστα και να τη συνδυάσετε με ένα μοντέρνο t-shirt ή με ένα πουλόβερ και μπότες για μια πιο ανέμελη εμφάνιση.

Rate this item
(0 votes)