Τοπ συμβουλές μόδας για ψηλές γυναίκες

     Οι ψηλότερες από τον μέσο όρο γυναίκες παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη πρόκληση κάθε φορά που δοκιμάζουν ρούχα. Τα μακριά πόδια φαίνεται ότι περιορίζουν την επιλογή σας στα ρούχα, ιδιαίτερα στα παντελόνια, καθώς τα περισσότερα παντελόνια κατασκευάζονται πάνω από 86 εκατοστά μήκος (παρόλο που μπορεί να βρείτε το σπάνιο παντελόνι των 86 εκατοστών).

     Πολλές ψηλές γυναίκες, επίσης, δεν θέλουν να τραβάνε την προσοχή με το ύψος τους και προσπαθούν να το κρύψουν προσπαθώντας με διαφορετικά κόλπα να δείχνουν σαν να έχουν το μέσο ύψος. Θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε και να μειώσετε το ύψος σας με τις ακόλουθες συμβουλές:

Πώς να ψηλώσετε

     Είναι πολύ διασκεδαστικό να μπορείτε να κορδώνεστε για το εντυπωσιακό ύψος σας. Φορώντας έντονα σχέδια, όπως ένα φόρεμα ή ένα μπλουζάκι με γραμμές, θα τραβήξετε την προσοχή στο ύψος σας. Τα ναυτικά σχέδια είναι πολύ της μόδας φέτος για τις ψηλές γυναίκες. Φορώντας ένα ναυτικό πουκάμισο με ένα καλοραμμένο εφαρμοστό τζιν και μπαλαρίνες δεν θα σας κάνει να δείχνετε μόνο ψηλές, αλλά και πιο ωραίες και πιο κάζουαλ.

     ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εστιάστε σε μεγάλους χρωματικούς περιορισμούς όταν συνδυάζετε εμφάνιση και αξεσουάρ.

     Μόνο και μόνο επειδή είστε ψηλές δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φοράτε ψηλά τακούνια. Για να τραβήξετε την προσοχή στο ύψος σας επιλέξτε κομψές και σέξι γόβες στιλέτο, μπότες στιλέτο μέχρι το γόνατο ή τακούνια πλατφόρμα. Τα στενά τζιν συνδυασμένα με οποιοδήποτε από αυτά τα είδη παπουτσιών σίγουρα θα σας κάνει να δείχνετε 2 μέτρα!

     Αν κοιτάζετε στα φορέματα προσπαθήστε να βρείτε οποιονδήποτε τύπο εφαρμοστού «μίνι μαύρου φορέματος» για να αναδείξετε πραγματικά τις καμπύλες σας ή επιλέξτε ένα μάξι φόρεμα. Το μάξι μπορεί να φορεθεί και την ημέρα και το βράδυ ανάλογα το ύφασμα που θα επιλέξετε. Το ύφασμα ζέρσεϊ είναι πολύ καλό για την ημέρα, ενώ το μετάξι ή το σιφόν ταιριάζει στο βράδυ.

Πώς να μειώσετε το ύψος σας

     Αν θέλετε να δείχνετε λιγότερο επιβλητική φορώντας παπούτσια μπαλαρίνες με ένα παντελόνι τζιν θα διατηρήσετε την εμφάνιση του ύψους σας στο ελάχιστο. Για βραδινά

παπούτσια μπορείτε να επιλέξετε σέξι γόβες σε στιλ γατάκι, χαμηλές σφήνες ή επίπεδες ψηλές μπότες αντί για τις δεκάποντες γόβες στιλέτο.

     Φορώντας μακριές και κοριτσίστικες μπλούζες σε ουδέτερους τόνους με τζιν θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο κοντά. Οι μακριές μπλούζες και φούστες θα «κόψουν» τα πόδια σας, κάτι που τα κάνει να φαίνονται πιο κοντά απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα.

     Όποτε είναι δυνατό προσπαθήστε να αποφύγετε να φοράτε πολύ μακριά φορέματα και φούστες, καθώς θα τονίσουν ακόμα περισσότερο το μήκος των ποδιών σας. Τα πολύ κοντά φορέματα, επίσης, θα τραβήξουν την προσοχή στο μήκος των ποδιών σας, επομένως για να προσπαθήσετε και να μπορέσετε να μειώσετε την εμφάνιση του ύψους σας προσπαθήστε να βρείτε κλασσικά και κομψά φορέματα μέχρι το γόνατο και φούστες μολύβι.

     Φορώντας τοπ και παντελόνια της ίδιας χρωματικής ομάδας βοηθάει κάνοντάς σας να δείχνετε πιο κοντή απ’ ότι είστε στην πραγματικότητα. Οι ουδέτεροι τόνοι όπως το μπεζ και το μοβ θα σας κάνουν να δείχνετε πιο κοντή, ενώ οι πιο έντονοι τόνοι όπως το ανοιχτό κόκκινο, το μπλε, το κίτρινο και όλα τα είδη χρωματιστών το μόνο που θα κάνουν είναι να τραβήξουν την προσοχή στο ύψος σας.

Rate this item
(0 votes)