Πώς να επιλέξετε άνετα παπούτσια

     Όλες μας το έχουμε κάνει. Πάμε στο μαγαζί, βρίσκουμε ένα υπέροχο ζευγάρι τακούνια, τα αγοράζουμε και το φοράμε το βράδυ. Μέσα σε μια ώρα μόνο που τα φοράμε τα πόδια μας πονάνε αφόρητα και δεν μπορούμε να περπατήσουμε άλλο με αυτά! Τίποτα δεν είναι πιο ντροπιαστικό από το να κουτσαίνουμε με παπούτσια που δεν μπορούμε να φοράμε, επειδή είναι εντελώς άβολα.

Καμία δεν θα πρέπει να νιώθει την ανάγκη να κουβαλάει μαζί ένα ζευγάρι ίσια παπούτσια ή παντόφλες για να τα φορέσει σε περίπτωση που τα δεκάποντα τακούνια της προκαλέσουν δυσαρέσκεια όλη τη νύχτα.

     Άσχετα από την ηλικία πρέπει να φοράτε ζεστά και άνετα παπούτσια. Δεν χρειάζεται να θυσιάζεστε για χάρη του στυλ. Μπορείτε να έχετε και τα δυο! Αυτές οι συμβουλές θα σας κάνουν σίγουρα να δείχνετε όσο το δυνατόν πιο σέξι και θα κάνουν τα πόδια σας να αισθάνονται υπέροχα.

Συμβουλή 1: Δοκιμάστε τα παπούτσια

     Το διαδίκτυο προσφέρει μια ποικιλία παπουτσιών για να επιλέξετε, αλλά πώς ξέρετε ποιά είναι για εσάς; Εκτός και αν το διαδικτυακό κατάστημα διαθέτει πολιτική επιστροφής και σας επιτρέψει να αλλάζετε μεγέθη ή να πάρετε αποζημίωση, θα πρέπει να πάτε στο κατάστημα και να δοκιμάσετε τα παπούτσια που θέλετε να αγοράσετε.

Συμβουλή 2: ΜΠΟΡΕΙΤΕ να φορέσετε γόβα στιλέτο

     Ποιά γυναίκα δεν φοβάται να φοράει γόβα στιλέτο όλη τη νύχτα; Όλες! Μπορείτε ακόμα να φορέσετε εκείνο το ζευγάρι τακούνια στιλέτο χωρίς τα πόδια σας να κουραστούν στο τέλος της βραδιάς. Βεβαιωθείτε ότι το μπροστινό μέρος του παπουτσιού είναι λίγο πλατφόρμα από 1,5 μέχρι 2 εκατοστά, καθώς αυτό τα κάνει πιο άνετα.

Συμβουλή 3: Ή αφήστε τη γόβα στιλέτο και προτιμήστε τη σφήνα

     Τα τακούνια σφήνες είναι μέχρι τώρα τα πιο άνετα παπούτσια που δίνουν το ύψος που προσφέρουν τα τακούνια στιλέτο. Οι σφήνες εμποδίζουν τα πόδια να πάρουν τη μέγιστη κλίση, έτσι ο αστράγαλος και τα πέλματα δεν θα πονάνε φρικτά.

Συμβουλή 4: Ζητήστε υποστήριξη

     Τα πόδια σας χρειάζονται συχνά υποστήριξη όταν πρόκειται να φορέσετε ψηλοτάκουνα όλη τη νύχτα. Αν έχετε μάλλον στενά πόδια, τότε επιλέξτε ένα παπούτσι με σταθερές πτέρνες ή επιλέξτε ένα που να δένει στον αστράγαλο. Δεν θα θέλατε τα πόδια σας να γλιστράνε από το τακούνι όλη τη νύχτα, καθώς αυτό μπορεί να τα κάνε να προσπαθούν να «γραπωθούν» από τα παπούτσια, κάτι που θα κάνει τα πόδια σας να πάθουν κράμπα και να πονάνε.

Συμβουλή 5: Για φαρδιά ή πρησμένα πόδια

     Στην αγορά κυκλοφορούν φαρδιά παπούτσια, επομένως μπορείτε να εστιάσετε στην αγορά οποιουδήποτε τύπου φαρδιών υποδημάτων. Τα πολύ στενά παπούτσια θα σας προκαλέσουν μόνο φουσκάλες και ακόμα περισσότερο πρήξιμο!

Συμβουλή 6: Η σόλα με προστατευτική επένδυση είναι η καλύτερη φίλη σας

     Ποτέ μην επιλέγετε τακούνια στιλέτο με σκληρή σόλα, ποτέ! Ή αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τοποθετήσετε μέσα πάτους (αν και οι πάτοι μειώνουν το πραγματικό

μέγεθος των παπουτσιών από το μισό έως το πλήρες μέγεθος, αυτό να το θυμάστε). Μπορείτε να βρείτε άπειρα κομψά τακούνια στις μέρες μας με επένδυση.

Rate this item
(1 Vote)