Οι πιο καυτές τάσεις στα τζιν φέτος

Δεν έχει σημασία ποιά είστε, πόσο χρονών είστε, τι φύλο ή τι εθνικότητος είστε: όλοι αγαπάμε τα τζιν μας. Το τζιν είναι αναμφίβολα το πιο δημοφιλές ένδυμα στον πλανήτη και δικαιολογημένα.

     Το τζιν μπορεί να φορεθεί με σχεδόν οτιδήποτε, μπορεί να ταιριάξει σχεδόν σε κάθε περίσταση και από τη στιγμή που θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει θα γίνει σύντομα ο καλύτερος φίλος σας. Οι περισσότεροι φοράμε το τζιν μας μέχρι να τρυπήσει και ακόμα και τότε είναι δύσκολο να το αποχωριστούμε!

Αν θέλετε να συμβαδίζετε με την τάση του τζιν φέτος ορίστε μερικοί τύποι τζιν που πρέπει να δοκιμάσετε:

  Παντελόνι boot cut

     Το παντελόνι boot cut είναι κλασσικό, αλλά είναι τελείως απαραίτητο για όλους να έχουν ένα τέτοιο παντελόνι. Το boot cut τζιν μπορεί να είναι κάσουαλ και κομψό. Με τον καιρό εξελίχτηκε στις μέρες μας από υπερβολικά φαρδύ τζιν σε λιγότερο φαρδύ σχηματίζοντας μικρότερο σχήμα καμπάνας. Πάνω από το γόνατο το boot cut τζιν είναι στενό στα πόδια και στους γλουτούς κάνοντας το σώμα να δείχνει πιο λεπτό και όμορφο. Δεδομένου ότι είναι πολύ εύχρηστο ένα σκούρο boot cut τζιν πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει στη ντουλάπα σας.

Παλιά τζιν

     Οτιδήποτε παλιό κάνει δυναμική επιστροφή φέτος. Τα παλιά τζιν συνδυασμένα με ένα ζευγάρι μπότες παλαιού τύπου είναι ένα στυλ πολύ της μόδας που θα λατρέψουν ασφαλώς όλοι.

Τζιν με διακόσμηση

     Τα τζιν που είναι διακοσμημένα με διάφορα στολίδια είναι σίγουρα «in» φέτος. Τα έξτρα στολίδια προσθέτουν εκείνον τον έξτρα παράγοντα εντυπωσιασμού σε οποιαδήποτε εμφάνισή σας. Απλώς, φροντίστε να ακολουθείτε τους κανόνες πλυσίματος για τζιν προκειμένου να μη φύγουν κατά λάθος στο πλύσιμο!

Σκισμένο τζιν

     Τα τζιν που κυκλοφορούν στο εμπόριο με σκισίματα, ανοίγματα και τρύπες είναι αρκετά της μόδας φέτος και για τους άντρες και για τις γυναίκες. Αυτό το είδος τζιν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τις γυναίκες καθώς οι τρύπες ερεθίζουν τη φαντασία των άλλων για το τι κρύβεται κάτω από αυτά τα παράξενα τζιν.

     ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Πειραματιστείτε με ένα φθαρμένο τζιν που έχετε στο σπίτι και δημιουργήστε το προσωπικό σας στυλ με το σκισμένο παντελόνι! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ψαλίδι και έναν χαρτοκόπτη για να δημιουργήσετε αυτό το στυλ, αλλά να είστε προσεκτικοί και να προσέχετε να μην κοπείτε!

Βαμμένα τζιν

     Μια άλλη μεγάλη τάση φέτος είναι τα βαμμένα τζιν ή τα ξεβαμμένα με οξύ. Τα ξεβαμμένα τζιν είναι σίγουρα και πάλι στη μόδα. Το πλύσιμο με οξύ θα δώσει στο τζιν σας εκείνες τις άσπρες κηλίδες, οι οποίες προσθέτουν ενδιαφέρον και ποικιλία σε οποιοδήποτε τζιν φορέσετε. Αυτά τα τζιν φαίνονται σαν καινούρια άσχετα από το πόσες φορές έχουν πλυθεί.

     Μερικά ξεβαμμένα τζιν βάφονται και με ένα κίτρινο «χακί» χρώμα για να δώσουν στο τζιν εκείνη την παλιά, ξεφτισμένη εμφάνιση. Επίσης, τα πετροπλυμένα, γνωστά και ως αμμοπλυμένα, είναι πολύ δημοφιλή. Αυτός ο τύπος πλυσίματος δίνει στο τζιν ένα απαλό χρώμα στους γλουτούς και στους μηρούς.

Rate this item
(0 votes)