Πώς να επιλέξετε ρούχα σας σύμφωνα με τα χρώματά σας

     Δεν είναι μυστικό ότι τα άτομα με διαφορετικό τόνο επιδερμίδας δείχνουν καλύτερα με συγκεκριμένα χρώματα παρά με κάποια άλλα, αλλά το ερώτημα είναι ποιά χρώματα σας ταιριάζουν; Είστε αρκετά σίγουρες ότι το ανοιχτό πορτοκαλί δεν σας ταιριάζει ή μήπως το κίτρινο είναι που δεν σας κολακεύει και πολύ, ή είναι ότι απλώς δεν σας αρέσει ένα συγκεκριμένο χρώμα και δεν ξέρετε καν ότι δείχνει υπέροχο πανω σας;

     Όταν επιχειρείτε να επιλέξετε ένα χρώμα για να φορέσετε είναι σημαντικό να λάβετε υπόψην σας κάποια πράγματα πριν αγοράσετε οτιδήποτε.  Πρώτον, πρέπει να προσδιορίσετε τον τόνο της επιδερμίδας σας. Μετά, πρέπει να σκεφτείτε την εποχή. Στη συνέχεια, πρέπει να αναλογιστείτε για τα διάφορα υφάσματα, τα σχέδια, τις αποχρώσεις, τους τόνους ώστε να αναδείξετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας.

     Ο καλύτερος τρόπος να το δοκιμάσετε και να το μάθετε είναι να δοκιμάσετε ένα κομμάτι ύφασμα ή να το κρατήσετε πάνω στον κορμό σας μπροστά από έναν καθρέφτη. Αν πάτε για ψώνια με τις φίλες σας ζητήστε οπωσδήποτε τη συμβουλή τους αρχίζοντας με την πιο ισχυρογνώμων. Μάλλον θα εκπλαγείτε πολύ με ό, τι τονίζει το χρώμα των ματιών σας και τα ροδοκόκκινα μάγουλά σας και με ό, τι σας χλωμιάζει.

Ευμετάβολες αποχρώσεις

     Η βασικότερη ευμετάβολη απόχρωση που μπορεί να τολμήσει να φορέσει κάθε γυναίκα, ασφαλώς, είναι το μαύρο. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να έχετε ένα σέξι μαύρο μίνι φόρεμα στη ντουλάπα σας ή ένα υπέροχο μαύρο πουλόβερ που μπορείτε να φορέσετε σε έκτακτες περιπτώσεις. Το μαύρο δεν ταιριάζει μόνο σε όλες τις αποχρώσεις δέρματος, αλλά επίσης αδυνατίζει και μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με ό, τι έχετε – παπούτσια, βραχιόλια, κολιέ- εσείς επιλέγετε! Είναι σημαντικό να έχετε ρούχα ποιότητας σε μαύρο για εκείνες τις περιπτώσεις που απλά δεν ξέρετε τι να φορέσετε.

     Το κόκκινο είναι άλλο ένα χρώμα που μπορεί να ταιριάξει σε όλες. Απλώς, πρέπει να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση κόκκινου για το δέρμα σας. Όσες έχουν πιο ανοιχτή απόχρωση δέρματος με μπλε χροιά είναι καλύτερα να επιλέγουν κόκκινες αποχρώσεις που έχουν μπλε ή πιο «ψυχρή» χροιά. Εναλλακτικά, όσες έχουν μια πιο χρυσαφί ή πιο ζεστή επιδερμίδα καλύτερα να επιλέγουν αποχρώσεις κόκκινου με πορτοκαλί χροιά για να τονίσουν τα χρυσαφένια χαρακτηριστικά τους.

     Ένα άλλο χρώμα που μπορούν να επιλέξουν οι περισσότερες γυναίκες είναι το ροζ. Υπάρχει μια απόχρωση του ροζ που μπορεί να κολακεύσει σχεδόν όλους τους τόνους δέρματος, απλώς χρειάζεται να βρείτε τη δική σας. Μην ξεγελαστείτε νομίζοντας ότι οι ανοιχτές, έντονες αποχρώσεις του ροζ δεν σας ταιριάζουν. Το πιο πιθανό είναι να φαίνεστε εντελώς φανταστικές με ένα ανοιχτό ροζ φόρεμα. Τα παστέλ ταιριάζουν, επίσης, πολύ σε πολλούς διαφορετικούς τόνους δέρματος από τον πιο ανοιχτό μέχρι τον πιο σκούρο.

     Μερικές στερεότυπες αντιλήψεις που συνδυάζονται με τα χρώματα των ρούχων συμπεριλαμβάνουν:

Κίτρινο: Ένα δραστήριο και αθλητικό άτομο.

Λευκό:  Ζωηρό και σέξι άτομο.

Πορτοκαλί: Σας αρέσει να ξεχωρίζετε ανάμεσα στο πλήθος.

Μπλε: Ανεξάρτητα άτομα, με αγάπη για τη διασκέδαση, γεμάτα αυτοπεποίθηση.

Πράσινο: Αυθόρμητα και μυστηριώδη άτομα.

Rate this item
(0 votes)