Επιλέγοντας το σωστό ντεκολτέ για το σώμα σας

Είτε αγοράζετε σορτς είτε φόρεμα να ξέρετε ότι υπάρχουν διάφορα ντεκολτέ. Μπορεί να είναι λιγάκι περίπλοκο να επιλέξετε το κατάλληλο για τον σωματότυπό σας. Το ντεκολτέ είναι σημαντικό καθώς συμβάλλει στην εξισορρόπηση της εικόνας σας και ενισχύει την εικόνα του προσώπου σας. λοιπόν, ποιά λαιμόκοψη σας ταιριάζει;

Το ντεκολτέ

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά είδη λαιμόκοψης, αλλά πρώτα θα αναφερθούμε στα πιο συνηθισμένα:

V λαιμόκοψη
Στρογγυλή λαιμόκοψη
Ζιβάγκο
Στυλ ζιβάγκο
Λαιμόκοψη κόσμημα
Στρογγυλή λαιμόκοψη
Τετράγωνη λαιμόκοψη
Λαιμόκοψη Boat neck
Σχετικά με τις λαιμοκόψεις...

Λαιμόκοψη «Boat neck»: Η λαιμόκοψη «Boat neck» είναι ο τύπος λαιμόκοψης που έχει πολύ ανοιχτό κόψιμο στην κλείδα. Είναι υπέροχος για τις γυναίκες με πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς. Επίσης, είναι μια πολύ καλή επιλογή για όποια θέλει να ενισχύσει το μικρό μπούστο.


Λαιμόκοψη κόσμημα: Η λαιμόκοψη κόσμημα μπορεί να χαρακτηριστεί ως στενή στρογγυλή λαιμόκοψη που δένει στο πάνω μέρος του λαιμού. Είναι πολύ καλή για τις γυναίκες με πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς ή για τις γυναίκες που έχουν μακρύ πρόσωπο. Επίσης, αυτός ο τύπος λαιμόκοψης είναι ιδανικός για τις γυναίκες με μικρότερο μπούστο βοηθώντας στην ενίσχυσή του.


Ζιβάγκο: Το ζιβάγκο είναι κλειστός και ανυψωμένος γιακάς που φτάνει μέχρι το σαγόνι του άντρα ή της γυναίκας. Το ζιβάγκο είναι μια καλή επιλογή για τις γυναίκες που έχουν μακρύ πρόσωπο ή για όποιον θέλει να κρύψει εκείνο το ενοχλητικό διπλοσάγονο, απ’ το οποίο φαίνεται ότι δεν μπορεί να απαλλαγεί.


Στρογγυλή ανοιχτή λαιμόκοψη: Η στρογγυλή ανοιχτή λαιμόκοψη σχηματίζει το γράμμα «υ» και από τις δύο πλευρές της κλείδας. Αυτή η λαιμόκοψη είναι ιδιαίτερα κολακευτική για τα άτομα με φαρδύ, στρογγυλό πρόσωπο.


Λαιμόκοψη V: Η λαιμόκοψη V είναι πουκάμισο με κόψιμο σχήματος «v» στο μπροστινό μέρος. Και αυτός ο τύπος λαιμόκοψης είναι πολύ καλός για την εξισορρόπηση του φαρδιού, στρογγυλού προσώπου και για όποιον θέλει να αμβλύνει την εμφάνιση των φαρδιών ή των ανοιχτών ώμων. Συμβάλλει απομακρύνοντας την προσοχή από τους ώμους.Για τα άτομα με κοντό λαιμό η λαιμόκοψη V είναι επίσης μια καλή επιλογή, καθώς κάνει τον λαιμό να φαίνεται μακρύτερος απ’ ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Για τις γυναίκες που δεν θέλουν να κάνουν τόσο εμφανές το μεγάλο στήθος τους η λαιμόκοψη V είναι μια καλή επιλογή, επειδή απομακρύνει την προσοχή από τα «πλούσια αγαθά».

Τετράγωνη λαιμόκοψη: Μια τετράγωνη λαιμόκοψη έχει τετράγωνο κόψιμο λαιμού. Αυτός ο τύπος λαιμόκοψης είναι πολύ καλός για τα άτομα με μεγαλύτερο και πιο στρογγυλό πρόσωπο.


Λαιμόκοψη τύπου ζιβάγκο: Η λαιμόκοψη τύπου ζιβάγκο όπως με τους άλλους τύπους λαιμόκοψης είναι επίσης μια καλή επιλογή για τα άτομα που έχουν μεγαλύτερο και πιο στρογγυλό πρόσωπο, και θέλουν να εξισορροπήσουν την εμφάνισή τους. Επιπλέον, αποτελούν μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να κρύψουν το διπλοσάγονο που μπορεί να έχουν.

Rate this item
(0 votes)