Μόνιμη αποτρίχωση σε πρόσωπο και σώμα

Πολλές γυναίκες υποφέρουν από ανεπιθύμητη τριχοφυία στο πρόσωπο και το σώμα.

Υπάρχουν μέθοδοι, όπως η αποτρίχωση και το ξύρισμα οι οποίες δυστυχώς, δεν είναι μόνιμες, με αποτέλεσμα να πρέπει να επαναλαμβάνεται η διαδικασία ξανά και ξανά. Έως τα ογδόντα, θα μπορούσατε να περάσετε εννέα μήνες της ζωής σας κάνοντας τίποτα άλλο παρά ξύρισμα και αποτρίχωση. Ποιός θα ήθελε να το κάνει αυτό εάν δεν χρειαζόταν;

Υπάρχουν κάποιες λύσεις που θα αφαιρέσουν την ανεπιθύμητη τριχοφυία για πάντα .Τρεις από αυτές αναφέρονται παρακάτω .Και οι τρεις λειτουργούν με βάση την ίδια θεωρία που δρα στην πηγή: το θύλακα. Η τρίχα δημιουργείται από τους θύλακες, όποτε αν μπορέσουμε να αποτρέψουμε τη λειτουργία τους , τότε θα μπορέσει να εξαλειφθεί και η τρίχα.

Ηλεκτρόλυση

Είναι μια διαδικασία όπου οι βελόνες εισάγονται στο δέρμα, και στη συνέχεια διοχετεύεται ηλεκτρική ενέργεια στο εσωτερικό για να διακόψει τα θυλάκια των τριχών. Αν σας ακούγεται οδυνηρό, έχετε απόλυτο δίκιο. Οι πιο σκληροπυρηνικοί υποστηρικτές αυτής της διαδικασίας, θα προσπαθήσουν να σας πουν το αντίθετο, αλλά αυτό δεν ισχύει. Είναι σχετικά ακριβό αφού θα κάνετε πολλές επισκέψεις για να βεβαιωθείτε ότι το πρόβλημα έχει λυθεί.

Αποτρίχωση με Laser


Αυτό έχει γίνει πιο δημοφιλές τον τελευταίο καιρό επειδή ακούγεται φοβερό και πραγματικά αποτελεσματικό. Θα απαιτηθούν κι εδώ πολλές επισκέψεις για να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα. Λόγω της πρωτοποριακής τεχνολογίας, το κόστος είναι μάλλον ακριβό. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του, ωστόσο, είναι πολύ αποτελεσματικό, αν έχετε την οικονομική δυνατότητα.

Συνταγογραφούμενες Κρέμες

Πολλές χώρες επιτρέπουν αυτό το είδος αναστολής της τρίχας μόνο με ιατρική συνταγή. Συνήθως βγαίνει σε λοσιόν, κρέμα ή αλοιφή που εφαρμόζεται στο δέρμα αφού η τρίχα έχει απομακρυνθεί με το ξύρισμα ή άλλες μεθόδους.Βασικά, αυτό που κάνει αυτή η λύση, είναι να εξορίσει την ανάπτυξη νέων τριχών, χρησιμοποιώντας φυσικά εκχυλίσματα φυτών για να αλλάξει η δομή του ίδιου του θύλακα της τρίχας. Λόγω της φύσης της χρήσης του, απαιτεί ιατρική επίβλεψη και γι 'αυτό συχνά χορηγείται με συνταγή από γιατρό ή δερματολόγο.Βασικά, αυτό που κάνει η μέθοδος αυτή, είναι να αποτρέψει την ανάπτυξη νέων τριχών, χρησιμοποιώντας φυσικά φυτικά εκχυλίσματα για να αλλάξει η δομή του ίδιου του θύλακα της τρίχας. Λόγω της φύσης της χρήσης του, απαιτεί ιατρική επίβλεψη και γι 'αυτό συχνά δίνεται με συνταγή από γιατρό ή δερματολόγο.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν αναστολής, εφαρμόστε το στο δέρμα, αφού έχετε ξυριστεί ή αφαιρέσει τις τρίχες με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σώμα, τα πόδια, τις μασχάλες ή στο πρόσωπο. Αφού έχετε κάνει αποτρίχωση με τις συνήθης μεθόδους σας, όπως το ξύρισμα, απλά εφαρμόσετε τη λοσιόν στην περιοχή που θέλετε να μειώσετε την επανεμφάνιση της τριχοφυίας.

Καθώς ο θύλακας της τρίχας αναδομείται, θα παρατηρήσετε ότι όλο και λιγότερες τρίχες μεγαλώνουν. Μετά από περίπου ένα μήνα θα παρατηρήσετε μια δραματική διαφορά στην ποσότητα των τριχών που πρέπει να ξυρίσετε ή να αφαιρέσετε. Μετά τη χρήση αυτής της θεραπείας για περίπου έξι μήνες, ο θύλακας της τρίχας δεν θα πρέπει πλέον να επιτρέπει την επανεμφάνιση νέων τριχών, και η τριχοφυία θα πρέπει να εξαλειφθεί μόνιμα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τρόπο αναστολής της τριχοφυίας ,συνοδεύοντας τον με το καθημερινό σας ξύρισμα, άλλα έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα εάν έχετε χρησιμοποιήσει κερί, αφαιρώντας έτσι την ρίζα της τρίχας πριν από την εφαρμογή της λοσιόν .

Οι κρέμες αναστολής της τριχοφυίας είναι από τις πιο σύγχρονες και ευκολότερες μεθόδους για να απαλλαγούμε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, χωρίς επεμβατικές διαδικασίες ή χειρουργικές επεμβάσεις.

Είναι δύσκολο να πούμε ποια από αυτές είναι η καλύτερη τεχνική μόνιμης αφαίρεσης της τριχοφυίας. Και οι τρεις είναι αποτελεσματικές, αν και η ηλεκτρόλυση και η αποτρίχωση με λέιζερ έχουν υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας .Θα πρέπει να εξετάσουμε το κόστος και την αποτελεσματικότητα πριν αποφασίσουμε. Αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από την προσωπική σας κατάσταση, ειδικά από την οικονομική .Δεν βλάπτει να ξεκινήσετε με την λιγότερο δαπανηρή εναλλακτική λύση και να συνεχίσετε με τις υπόλοιπες.

Rate this item
(2 votes)