Μειώστε την κυτταρίτιδα σε ένα μήνα

Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται γύρω από τους γοφούς, τους μηρούς και τους γλουτούς κατά την οποία το δέρμα παίρνει μια όψη “φλούδας πορτοκαλιού”.

Τα  εξογκώματα και τα αυλάκια που δημιουργεί η κυτταρίτιδα είναι δυσάρεστα στην όψη και αντιμετωπίζονται δύσκολα.

 Η κυτταρίτιδα προκαλείται από μικρές εναποθέσεις λίπους που συσσωρεύονται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Το λίπος δεν διασπείρεται ομοιόμορφα, αλλά σε μικρούς θύλακες, δημιουργώντας κυματισμούς που δίνουν στο δέρμα την ανάγλυφη εμφάνιση που ονομάζουμε κυτταρίτιδα.

Μόλις σχηματιστεί, είναι εξαιρετικά δύσκολο να εξαλειφθεί χρησιμοποιώντας μόνο δίαιτα και άσκηση. Λόγω της θέσης της κυτταρίτιδας, μερικές φορές είναι δύσκολο να βρείτε εύστοχες ασκήσεις που θα διαλύσουν ή θα κάψουν όλα τα αποθέματα λίπους .Η καφεΐνη μπορεί να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας προσωρινά με την τόνωση των περιοχών γύρω από την ανάγλυφη περιοχή των λιπωδών ιστών, ουσιαστικά δίνοντας την όψη πιο λείου δέρματος.

Ωστόσο, τα προϊόντα καφεΐνης καλύπτουν μόνο την όψη της κυτταρίτιδας, χωρίς στην πραγματικότητα να την αφαιρούν Ευτυχώς, υπάρχει ένα νέο συστατικό που χρησιμοποιείται σε αντι-κυτταριδικές κρέμες που εμφανίζει αξιοσημείωτα αποτελέσματα στη διάσπαση και τη μείωση των λιπαρών στρωμάτων κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

Η αμινοφυλλίνη, ένα συστατικό που χρησιμοποιείται ευρέως σε θεραπείες για το άσθμα, τώρα προσφέρεται σε τοπική μορφή για να βοηθήσει να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα. Αυτό το φάρμακο μπορεί να αγοραστεί χωρίς τη συνταγή γιατρού επειδή είναι μια επίκαιρη λύση, για κρέμες, λοσιόν και αλοιφές.

Η χρήση αυτού του είδους προϊόντος κάθε μέρα στους γοφούς, τους μηρούς και τους γλουτούς, θα μειώσει σημαντικά των εμφάνιση της κυτταρίτιδάς σας σε μόλις ένα μήνα. Είναι μοριακά δομημένο με άλλα συστατικά να διεισδύουν κατάλληλα στο εξωτερικό στρώμα του δέρματος και να στοχεύουν στο λίπος που βρίσκεται από κάτω.

Φυσικά, θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε σωστή διατροφή και τακτική άσκηση, αν δεν θέλετε να επιστρέψουν τα δυσάρεστα υπολείμματα  κυτταρίτιδας. Μειώστε ή εξαλείψτε ζαχαρούχα και λιπαρά τρόφιμα, και ξεκινήστε τονωτικές ασκήσεις ή γιόγκα για να διατηρήσετε τις περιοχές που είναι επιρρεπείς στην κυτταρίτιδα στην καλύτερη κατάσταση. Δεν θα είναι δύσκολο να κάνετε αυτές τις αλλαγές, δεδομένου ότι μόλις απαλλαγείτε από τα ογκώδεις υπολείμματα κυτταρίτιδας , δεν θα θελήσετε ποτέ να τα ξαναδείτε.

Rate this item
(0 votes)