Προϊόντα ομορφιάς με στοιχεία από τη νεκρά θάλασσα

 Δεν είστε σίγουρες τι είναι τα «προϊόντα ομορφιάς με στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα»; Αν είστε σαν τις περισσότερες γυναίκες, τότε όχι μόνο σας ελκύει η ονομασία των παραπάνω προϊόντων, αλλά επίσης και σας φοβίζει λιγάκι. Σε καμιά μας δεν αρέσει η ιδέα να τοποθετεί κάτι «νεκρό» επάνω της και να το αποκαλούν προϊόν «ομορφιάς»!

  Οι περισσότερες από εμάς έχουμε ακούσει τη Νεκρά Θάλασσα και τη συνδέουμε με ένα σώμα νερού στη Μέση Ανατολή, στο οποίο οι άνθρωποι μπορούν να επιπλέουν στην πλάτη τους χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτό και μόνο πρέπει να μας λέει πως οτιδήποτε βρίσκεται στη Θάλασσα αυτή πρέπει να είναι κάτι το ξεχωριστό. Η Νεκρά Θάλασσα είναι γεμάτη μεταλλικά στοιχεία και άλατα τα οποία ωφελούν το σώμα μας με πολλούς τρόπους. Τα οφέλη αυτά περιλαμβάνουν:

  • Την πρόληψη της δερματίτιδας και της πιτυρίδας
  • Την αναζωογόνηση της ρίζας των μαλλιών, πράγμα που ενθαρρύνει την ανάπτυξή τους
  • Την καταπολέμηση του άγχους, γεγονός που συμβάλλει στη γενικότερη ευεξία μας
  • Την θεραπεία πολλών δερματικών αλλεργιών και παθήσεων, όπως το έκζεμα, η ψωρίαση, και τα εξανθήματα
  • Την αύξηση της ελαστικότητας, η οποία με τη σειρά της μας κάνει να φαινόμαστε νεότερες για περισσότερο

Πολλές ορκίζονται ακόμη ότι τα άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα τις απήλλαξαν από ενοχλητικούς πονοκεφάλους, αρθρίτιδα και αϋπνία.

Κυκλοφορούν πολλά προϊόντα στην αγορά που μας βοηθούν να ενισχύσουμε την ομορφιά μας. Ας αρχίσουμε με:

Τα Βασικά

Τα βασικά προϊόντα από τη Νεκρά Θάλασσα που κυκλοφορούν περιλαμβάνουν τα άλατα που μπορείτε να προσθέσετε στο μπάνιο σας (μην ανησυχείτε, δε θα σας κάνουν να επιπλέετε) και η λάσπη. Αν και οποιαδήποτε περιποιηθεί τον εαυτό της με μία μάσκα με λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα, θα μείνει ικανοποιημένη, οποιαδήποτε με ακμή τη δοκιμάσει, θα ενθουσιαστεί. Χάρη στα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει αυτή η Θάλασσα, πραγματικά κάνει θαύματα με το δέρμα μας- βελτιώνει το χρώμα, την υφή και την εμφάνισή του.

Φροντίδα για το Πρόσωπο

Οι περισσότεροι κατασκευαστές προϊόντων ομορφιάς με στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα δημιουργούν διαφορετικά προϊόντα για τους διάφορους τύπους δέρματος, όπως το λιπαρό δέρμα, το ξηρό, το μικτό και το κανονικό. Στα προϊόντα πολλές φορές περιλαμβάνονται και κρέμες νυκτός καθώς και άλλες ενυδατικές κρέμες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην εκπλαγείτε αν δυσκολευτείτε να βρείτε ένα καθαριστικό προσώπου με στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα. Προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε το κανονικό σας καθαριστικό, και στη συνέχεια ξεπλύνετε με ένα μίγμα από άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα και ζεστό νερό, ώστε να απολαμβάνετε και έτσι τα οφέλη από τα τόσο πολύτιμα αυτά μεταλλικά στοιχεία.

 Φροντίδα γα το Σώμα

Ίσως το πιο προφανές προϊόν για την περιποίηση του σώματος συγκαταλέγεται ανάμεσα στα προϊόντα με στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα, και δεν είναι άλλο από ένα προϊόν απολέπισης με άλατα! Το καλό με αυτά τα προϊόντα απολέπισης είναι ότι όχι μόνο βελτιώνουν την ποιότητα του δέρματός σας, αλλά επίσης κυκλοφορούν σε πολλά διαφορετικά φυσικά αρώματα, ώστε αφήνουν το δέρμα λείο και μυρωδάτο.

Μπορείτε στη συνέχεια να κάνετε ένα αφρόλουτρο, να απλώσετε ένα γαλάκτωμα σώματος ή να κάνετε μασάζ με ειδικό λάδι, όλα με προϊόντα με μεταλλικά στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα.

Γιατί να μην κακομάθετε τον εαυτό σας με άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα; Είναι ό, τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για την υγεία σας, τόσο την εσωτερική όσο και την εξωτερική!

Rate this item
(0 votes)