Η νεότερη εναλλακτική στη λιποαναρρόφηση: το i-lipo

Καθώς η παχυσαρκία παγκοσμίως ολοένα αυξάνεται, ομοίως αυξάνεται και η ζήτηση για λιποαναρρόφηση. Όλες μας αναζητούμε τρόπους να απαλλαγούμε από αυτά τα περιττά 5 με δέκα κιλά που «κρέμονται» στην κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς μας αλλά, όση γυμναστική και αν κάνουμε, αυτά τα επίμονα κιλά απλά δε λένε να φύγουν!

 Τότε είναι που οι περισσότερες γυναίκες αρχίζουν και διερευνούν τις επιλογές τους, και πολλές επιλέγουν να υποβληθούν σε λιποαναρρόφηση.

Η λιποαναρρόφηση είναι μια διαδικασία η οποία μάλλον φοβίζει τις ενδιαφερόμενες. Η ιδέα του να σας ρουφούν το λίπος μέσα από ένα σωληνάκι που τοποθετείται κάτω απ' το δέρμα σας δεν αποτελεί και την πιο ευχάριστη εικόνα. Χάρη στην εταιρία "Chromogenex" («Χρωμοζένεξ»), μπορείτε τώρα να δοκιμάσετε το i-lipo, (προφέρεται «άι-λάιπο», ελεύθερα μεταφρασμένο «εγώ-λιπό») έναν ανώδυνο και πιο εύκολο τρόπο να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος.

Πώς λειτουργεί το σύστημα λιποαναρρόφησης i-lipo;

Αντί να χρησιμοποιεί ένα σωληνάκι για να ρουφήξει το λίπος έξω από το σώμα, το i-lipo χρησιμοποιεί χαμηλά επίπεδα επίπεδης ενέργειας για να διασπάσει τα κύτταρα του λίπους. Αυτά τα λέιζερ δημιουργούν ένα χημικό «σινιάλο», που βασικά δίνει την εντολή στα κύτταρα του λίπους να φύγουν από το σώμα, πράγμα που μετατρέπει τα κύτταρα του λίπους σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκόζη. Τα ελεύθερα λιπαρά οξέα και η γλυκόζη κάνουν στη συνέχεια μια διαδρομή εντός του σώματος για να φτάσουν στους ιστούς εκείνους που θα αξιοποιήσουν αυτό το αποθηκευμένο λίπος και θα το χρησιμοποιήσουν για να παράγουν ενέργεια, κάτι που πραγματικά καίει το λίπος.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για να επιταχυνθεί η όλη διαδικασία, συνιστάται εκείνες που χρησιμοποιούν τη θεραπεία λιποαναρρόφησης i-lipo να φροντίζουν να γυμνάζονται μετά την θεραπεία, ώστε να είναι βέβαιο ότι τα κύτταρα του λίπους θα καούν και θα απομακρυνθούν έτσι από το σώμα.

Αυτό Ακούγεται σαν Απάτη

Οποτεδήποτε ένα νέο προϊόν ή μέθοδος για απώλεια βάρους και κάψιμο λίπους βγαίνει στην αγορά, είμαστε αυτόματα καχύποπτες-και υπάρχει λόγος γι' αυτό. Υπάρχουν πολλά προϊόντα που υπόσχονται πράγματα τα οποία δεν πραγματοποιούν, κάτι που μας έχει μάλλον μπερδέψει σε ό, τι αφορά την απώλεια βάρους. Οι θεραπείες με λέιζερ χρησιμοποιούνται κατά πολλούς τρόπους σήμερα, οπότε η λιποαναρρόφηση είναι ένας ακόμη τρόπος με τον οποίο μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμφάνισή μας.

Το i-lipo είναι εγκεκριμένο από τον FDA (Διοίκηση Θεμάτων Σχετικών με Τρόφιμα και Φάρμακα- Αμερική), επομένως ξέρετε ότι είναι ασφαλές. Είναι επίσης κλινικά αποδεδειγμένο ότι είναι αποτελεσματικό. Πελάτισσες έχουν υποβληθεί σε εξέταση με υπερήχους πριν και μετά τη θεραπεία, και οι εικόνες καταδεικνύουν ότι ορισμένες από εκείνες απολάμβαναν έως και 30% μείωση του πάχους του στρώματος του λίπους μετά από μία μόνο θεραπεία. Κάποιες ίσως χρειαστούν περισσότερες από μία θεραπεία, αλλά το i-lipo είναι πιο προσιτό από την παραδοσιακή θεραπεία λιποαναρρόφησης, καθώς είναι λιγότερο επεμβατικό και δεν είναι χειρουργικής φύσης.

Πονάει;

Το i-lipo είναι ανώδυνο. Το μόνο που συνεπάγεται είναι πολύ χαμηλά επίπεδα κόκκινων λέιζερ, τα οποία στη συνέχεια ενεργοποιούν τα κύτταρα του λίπους ώστε να καούν και να μετατραπούν σε ενέργεια. Δε θα αισθανθείτε καθόλου πόνο, και θα δείτε αποτελέσματα αμέσως, μετά από την πρώτη θεραπεία. Κάθε θεραπεία θα σας απαλλάσσει από 2 με 4 εκατοστά από την περιφέρεια της μέσης!

Rate this item
(0 votes)