a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Companies starting with S

S

Saccharide Isomerate

Ισομερής σακχαρίτης
* Μαλακτικό.
* Γνωστός και ως Pentavitin.

Saccharomyces Cerevisiae Extract

Εκχύλισμα Saccharomyces Cerevisiae
* Ενυδατικός παράγοντας του δέρματος.
* Είναι γνωστός και ως μαγιά αρτοποιίας.

Saccharomyces Copper Ferment

Ζύμωση χαλκού Saccharomyces
* Μαγιά.

Saccharomyces Lysate

Κυτταρόλυμα Saccharomyces

* Μαγιά.
Λειτουργίες:

Sage Leaf

Φύλλα φασκομηλιάς
* Ενυδατικός παράγοντας του δέρματος.
* Είναι γνωστός και ως Salvia Officinalis.

Salicin

Σαλικιλίνη
* Αντιφλεγμονώδες συστατικό.
* Είναι γνωστή και ως φλοιός ιτιάς.

Salicylic Acid

Σαλικιλικό οξύ
* Ένα ευέλικτο συστατικό που χρησιμοποιείται ως θεραπεία ακμής και απολεπιστικό.
* Είναι γνωστό και ως βήτα υδροξικό οξύ.
* Παρακαλώ, διαβάστε την ανακοίνωση ΤΙΑ «Ασφάλεια των καλλυντικών στις κυοφορούσες: Μια συνέντευξη με τον Δρ. Jason P. Rubin.

Salvia Sclarea

Salvia Sclarea ή φασκόμηλο

* Αιθέριο έλαιο.
* Είναι γνωστό και ως Clary ή Clary Sage.

Sarcosinate

Σαρκοσινικό
* Επιφανειοδραστικός κι αφριστικός παράγοντας.

Sclerotium Gum

Sclerotium Gum
* Σταθεροποιητής και πυκνωτικός παράγοντας.

Sericine

Σερικίνη
* Αμινοξέα μεταξιού.

Silanediol Salicylate

Σαλικιλική σιλανιοδιόλη
* Οργανική σιλικόνη.
* Παρακαλώ, διαβάστε την ανακοίνωση ΤΙΑ «Τι είναι: Σιλικόνες και θα πρέπει να τις αποφεύγουμε;»

Silanetriol

Σιλανετριόλη
* Ένας ενυδατικός παράγοντας.

Silica

Πυριτία
* Απορροφητικός παράγοντας.
* Είναι γνωστός και ως διοξείδιο σιλικόνης.

Silica Dimethyl Silylate

Διμεθυλική σιλυλίωση πυριτίου
* Ανασταλτικός παράγοντας

[12 3 4  >>