Συστατικό Magnesium Aspartate

Ασπαρτικό μαγνήσιο

Ένας δεσμευτικός παράγοντας σε καλλυντικά σκευάσματα.

Λειτουργίες:

Το ασπαρτικό μαγνήσιο είναι το άλας μαγνησίου του ασπαρτικού οξέος, ένα συμπλήρωμα μετάλλων. Σύμφωνα με την Wikipedia, τα άλατα του ασπαρτικού οξέος πιστεύεται ότι είναι μεταφορείς μεταλλικών στοιχείων στον μεταβολισμό κυττάρων συμβάλλοντας στη μεταβολική διαδικασία αναπληρώνοντας τους ζωτικής σημασίας ηλεκτρολύτες συμβάλλοντας έτσι στην αποτελεσματική παραγωγή ενέργειας. Το ασπαρτικό μαγνήσιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καλλυντικά και σκευάσματα προϊόντων ομορφιάς βοηθώντας στην μεταφορά και παράδοση των μετάλλων στα δερματικά κύτταρα. Ωστόσο, λίγη έρευνα είναι διαθέσιμη για την πραγματική χρήση του ασπαρτικού οξέος σε αυτά τα σκευάσματα. Σημειώνεται από την Περιβαλλοντική Ομάδα Εργασίας (EWG) μόνο ότι είναι ενυδατικός παράγοντας του δέρματος και πιο συχνά συνδετικός και χηλικός παράγοντας.

Μέτρα ασφαλείας/παρενέργειες:

Δεν υπάρχουν προειδοποιήσεις ή αρνητικές παρενέργειες που να μπορούν να βρεθούν σε σχέση με τη χρήση του ασπαρτικού μαγνησίου σε προϊόντα ομορφιάς στα καλλυντικά. Η Περιβαλλοντική Ομάδα Εργασίας του έδωσε βαθμό ασφαλείας 98%, αλλά δεν είναι εγκεκριμένο από την CIR, τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ή οποιονδήποτε άλλο οργανισμό για χρήση.

Leave a comment

You are commenting as guest.

Ειδαν προσφατα

 • Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!
  Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!

  Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη καθημερινά θαυμάζοντας (ή ως ασυγκράτητη επιθυμία) την εμφάνισή μας και κριτικάροντας τι μας αρέσει και τι δε μας αρέσει σ’αυτήν. Οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι πανάδες ή τα σημάδια γήρανσης, το σχήμα των χειλιών μας και EW – τι είναι αυτά τα μαύρα σημάδια;

 • Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας
  Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας

   ΄Εχει συμβεί σε όλες μας, αυτή η βαφή μαλλιών με την οποία βάψαμε τα μαλλιά μας, αντί για ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ που περιμέναμε να βγει, να βγει τελικά πραγματικά απαίσια. Είτε είναι ημι-μόνιμη, σχεδόν μόνιμη ή τελείως μόνιμη, μπορείτε να απομακρύνετε τη βαφή από το κεφάλι σας χρησιμοποιώντας τεχνικές για την αφαίρεση του χρώματος.

 • Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας
  Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας

  Για αιώνες το τσάι μέντας ήταν απολαυστικό για τη δροσιστική γεύση του, καθώς επίσης και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Παραδοσιακά, το συνιστούσαν οι βοτανολόγοι και άλλοι φυσικοί θεραπευτές για την ανακούφιση από μια σειρά διαταραχών.

 • Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!
  Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!

  Υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από έναν κνησμό που δεν λέει να ικανοποιηθεί από λίγο ξύσιμο; Ξύνοντας το κεφάλι σας συχνά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αντιαισθητικό, καθώς οι άνθρωποι το συνδέουν συχνά με κάποια ασθένεια ή με την έλλειψη καθαριότητας.

 • Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι
  Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι

  Αν έχετε διπλοσάγονο, το πιθανότερο είναι να θέλετε διακαώς να απαλλαγείτε από αυτό. Το πιο δύσκολο πράγμα σε ό, τι αφορά το διπλοσάγονο είναι ότι ακόμη κι οι πιο λεπτοί άνθρωποι μπορούν να παρουσιάσουν τέτοιο.