Τα οφέλη των θεραπειών ομορφιάς

Οι θεραπείες ομορφιάς έχουν πολλά οφέλη πέρα από το ότι συμβάλλουν στην ομορφιά σας και σας κάνουν να νιώθετε εντελώς και απόλυτα χαλαρές. Πολλές θεραπείες ομορφιάς είναι πολύ γνωστές για τα χαλαρωτικά οφέλη τους, όπως μια επίσκεψη στο σπα, μια θεραπεία σε ένα σαλόνι ομορφιάς ή η μυρωδιά υπέροχων αιθερίων ελαίων.

 Γνωρίζατε ότι το σπα έχει, επίσης, την ιδιότητα να θεραπεύει μυϊκές ασθένειες ή να βελτιώνει την επιδερμίδα; Το σαλόνι ομορφιάς μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε εκείνα τα ενοχλητικά δερματικά προβλήματα όπως η ακμή ή το έκζεμα, ενώ η αρωματοθεραπεία είναι εκπληκτικά ευέλικτη. Η αρωματοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση από το άγχος, τη βελτίωση από τα κρυολογήματα, την ενίσχυση της ενέργειας και συμβάλλει στο προεμμηνοροϊκό σύνδρομο καθώς και πολλά άλλα. Η θεραπεία με λέιζερ είναι, επίσης, μια θεραπεία με πολλές εφαρμογές, από την απαλλαγή αντιαισθητικής τριχοφυΐας στο σώμα μέχρι την αποβολή μιας έξης όπως το κάπνισμα. Δοκιμάστε μια θεραπεία ομορφιάς για να ηρεμήσει το μυαλό σας, να βελτιώσετε την εμφάνιση και την αίσθηση της επιδερμίδας σας, και πολλά άλλα.

Αρωματοθεραπεία

 Η αρωματοθεραπεία είναι μια θεραπεία που χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια συχνά με συνδυασμό μασάζ. Βασίζεται στην πεποίθηση ότι οι μυρωδιές έχουν τη δύναμη να μεταβάλλουν τα συναισθήματα και να θεραπεύουν το σώμα. Τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται στην αρωματοθεραπεία προέρχονται από τα φυτά και τα βότανα προκειμένου να θεραπεύσουν πολλές καταστάσεις. Τα αιθέρια έλαια μπορούν να συμβάλλουν ή να προκαλέσουν πολλές φυσιολογικές και ψυχολογικές επιπτώσεις. Τα αιθέρια έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε με την εισπνοή (σε ατμόλουτρο ή σε καυστήρα πετρελαίου για παράδειγμα) είτε με εφαρμογή τους στο δέρμα με έναν κομιστή λαδιού. Θεραπεία ομορφιάς

Η θεραπεία ομορφιάς αφορά τη θεραπεία των μαλλιών, της επιδερμίδας και των νυχιών στο περιβάλλον ενός σαλονιού. Μερικές πρότυπες θεραπείες συμπεριλαμβάνουν περιποίηση προσώπου, μανικιούρ, αποτρίχωση σώματος και κομμωτήριο. Πολλά σαλόνια ομορφιάς προσφέρουν και ολιστική θεραπεία ομορφιάς, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει ρεφλεξολογία, περιτύλιξη σώματος και διάφορους τύπους μασάζ.

Day Spa

Τα day spa παρέχουν την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ανανεώνουν το σώμα, το μυαλό και την ψυχή. Τα περισσότερα day spa προσφέρουν μια ποικιλία θεραπειών που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται μόνο σε περιποιήσεις προσώπου, μασάζ, υπέρυθρες σάουνες, απολέπιση και αποτρίχωση. Εκτός από αυτές τις υπηρεσίες τα day spa παρέχουν και υπηρεσίες όπως ο βελονισμός, η ωοσκόπηση, η γιόγκα και η υδροθεραπεία. Τα day spa δεν χαλαρώσουν και αναζωογονήσουν μόνο, αλλά μπορούν να βοηθήσουν και σε δερματικές παθήσεις, να βελτιώσουν το κυκλοφορικό σύστημα, να προσομοιώσουν την κυτταρική δραστηριότητα και να ισορροπήσουν την επιδερμίδα. Η επίσκεψη σε ένα day spa είναι πραγματικά μια ολιστική θεραπεία.

Θεραπεία με λέιζερ

Η θεραπεία με λέιζερ γίνεται μια ολοένα και πιο ευέλικτη θεραπεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια μεγάλη ποικιλία πραγμάτων, από βελονισμό με λέιζερ μέχρι αποτρίχωση και θεραπεία δερματικών και μυϊκών παθήσεων. Η θεραπεία με λέιζερ είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για εκείνους που δεν συμπαθούν τον φυσιολογικό βελονισμό λόγω των βελόνων που χρησιμοποιούνται αφού το λέιζερ τις αντικαθιστά. Η αποτρίχωση με λέιζερ γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής καθώς είναι μια μόνιμη μορφή αποτρίχωσης. Συνήθως απαιτούνται το λιγότερο τρεις θεραπείες για μόνιμη απαλλαγή μιας περιοχής από την τριχοφυΐα.

Rate this item
(0 votes)