Θεραπεία λέιζερ

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία διαδικασιών συμπεριλαμβάνοντας τον βελονισμό, την αποτρίχωση, τις δερματικές παθήσεις και τις μυϊκές παθήσεις. Οι δερματικές παθήσεις που μπορούν να θεραπευτούν συμπεριλαμβάνουν την ροδόχρο ακμή, τις φλέβες του προσώπου και των ποδιών, τις ουλές, την ψωρίαση, τις ρυτίδες, τα εκ γενετής σημάδια, τις ραγάδες, τα κονδυλώματα, τις ουλές και τα εγκαύματα.

Η θεραπεία με λέιζερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μυϊκές παθήσεις όπως η ισχιαλγία, οι παγωμένοι ώμοι και ο αγκώνας του τενίστα.

Βελονισμός με λέιζερ

Ο βελονισμός με λέιζερ είναι ουσιαστικά ο ίδιος συνηθισμένος βελονισμός εκτός από το γεγονός ότι χρησιμοποιείται λέιζερ στη θέση των παραδοσιακών βελόνων.

Αυτό είναι σημαντικό αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την ιδέα των βελόνων που τρυπάνε το δέρμα. Ο βελονισμός με λέιζερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διακοπή εθισμών όπως το αλκοόλ και το κάπνισμα, και συμβάλλει στη διαχείριση των συμπτωμάτων στέρησης. Η θεραπεία χρησιμοποιεί λέιζερ χαμηλής τάσης που στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία βελονισμού, επιλεγμένα λόγω της επίδρασής του στις ενδομορφίνες και των ιδιοτήτων του να συμβάλλουν στην αποτοξίνωση και θεραπεία του σώματος.

Είναι μια εντελώς ανώδυνη θεραπεία.

Αποτρίχωση με λέιζερ

Η αποτρίχωση με λέιζερ γίνεται όλο και πιο δημοφιλής ως μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης στο σώμα. Η διαδικασία περιλαμβάνει: Χρήση προστασίας ματιών και για τον πελάτη και για τον θεραπευτή Χρήση μικρού φορητού εργαλείου για τη μεταφορά του παλμού από το λέιζερ στο δέρμα. Επίσης ψεκάζεται και ένα σπρέι ψύξης πριν από κάθε παλμό. Πριν από την διαδικασία πραγματοποιείται μια δοκιμή στο δέρμα για τη διαβεβαίωση μη ανεπιθύμητων παρενεργειών.

Μετά τη θεραπεία η περιοχή θα γίνει ροζ ή κόκκινη, αλλά αυτό θα φύγει μετά από λίγες ώρες. Υπάρχουν μερικές προφυλάξεις που θα πρέπει να πάρετε πριν υποβληθείτε στη θεραπεία με λέιζερ. Οι τρίχες δεν θα πρέπει να αφαιρεθούν έξι εβδομάδες πριν από τη θεραπεία με ταινίες, κερί ή ηλεκτρόλυση.

Θα πρέπει να αποφύγετε τον ήλιο για τέσσερις με έξι εβδομάδες πριν και μετά τη θεραπεία, καθώς και τα σολάριουμ και τα σπρέι μαυρίσματος εκ των προτέρων. Ο αριθμός των θεραπειών που απαιτούνται εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η αγένεια της τρίχας, το χρώμα της τρίχας και της επιδερμίδας σας. Συνήθως, απαιτούνται τουλάχιστον τρεις θεραπείες καθώς το λέιζερ λειτουργεί στην τρίχα που βρίσκεται στον ενεργό κύκλο ανάπτυξης. Τα άτομα με ανοιχτή, γκρι ή κόκκινη τρίχα δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την τριχοφυΐα με θεραπεία λέιζερ.

Rate this item
(0 votes)