Γιατί η επιδερμίδα σας λατρεύει τη βιταμίνη C

     Οι βιταμίνες είναι φίλες σας, κυρίες μου. Αλλά το γνωρίζατε ήδη αυτό, σωστά; Εννοώ, ότι είναι ο λόγος που μασουλάτε τα πολύχρωμα λαχανικά και φρούτα, και προτιμάτε τα προϊόντα περιποίησης προσώπου εμπλουτισμένα με τις ιδιότητες των βιταμινών προσπαθώντας να διατηρήσετε την εμφάνισή σας, να νιώθετε ευεξία και υγιείς. Και μπράβο σας που το κάνετε!

  Αλλά ξέρετε ποιά βιταμίνη θα σας δώσει φωτεινό, λαμπερό δέρμα; Η βιταμίνη που εξαλείφει τις ατέλειες δίνοντάς σας ένα ακόμα πιο τονισμένο δέρμα; Είναι η βιταμίνη C. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η βιταμίνη C είναι πρωταθλήτρια, γιατί στην πραγματικότητα είναι ένα απόλυτο θαύμα.

     Και να γιατί αισθανόμαστε έτσι...

     ΛΟΓΟΣ Νο1: Η βιταμίνη C είναι σημαντικό στοιχείο στην παραγωγή του κολαγόνου, το οποίο είναι ζωτική δομική πρωτεΐνη του δέρματος. Έτσι, απλώνοντας βιταμίνη C τοπικά ή η εσωτερική κατάποσή της προωθεί την παραγωγή κολαγόνου, η οποία προάγει απαλότερη, πιο νεανική επιδερμίδα.

     ΛΟΓΟΣ Νο2: Η βιταμίνη C είναι αντιοξειδωτικό κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συμβάλλει στην μείωση της βλάβης του δέρματος που προκαλείται απ’ τις ελεύθερες ρίζες βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας σας και μειώνοντας τις ρυτίδες ως αποτέλεσμα.

     ΛΟΓΟΣ Νο3: Η υψηλή συγκέντρωση της βιταμίνης C επιταχύνει τον κύκλο εργασιών του κυτταρικού μηχανισμού του δέρματος εξαφανίζοντας τα μαύρα στίγματα και το θολό δέρμα ως αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε φωτεινότερη και πιο λαμπερή επιδερμίδα.

     ΛΟΓΟΣ Νο4: Η βιταμίνη C δεν συμβάλλει μόνο στην διάσπαση της τωρινής μελάγχρωσης, αλλά συμβάλλει και στην πρόληψη εμφάνισης νέων σκούρων κηλίδων καταπολεμώντας τον σχηματισμό συγκέντρωσης κηλίδων μελανίνης.

     ΛΟΓΟΣ Νο5: Η βιταμίνη C δρα ως απαλό απολεπιστικό που συμβάλλει στην απόσβεση των σημαδιών της επιφάνειας ενώ ταυτόχρονα τα κάνει πιο λεία. Ουφ! Πραγματικά, είναι μια πολυβιταμίνη, έτσι δεν είναι; Είστε πρόθυμοι να δώσετε στα δερματικά σας κύτταρα περισσότερες απ’ τις ιδιότητές της; Δεν έχετε παρά να φάτε φράουλες, εσπεριδοειδή, ακτινίδια και σκούρα πράσινα λαχανικά, ν’ απλώνετε τοπικά κρέμα που θα σας κάνει πάρα πολύ μεγάλο καλό. Και σίγουρα το δέρμα σας θα σας λατρέψει γι’ αυτό...

Rate this item
(0 votes)