Το νέο βήμα που θα προσθέσετε στο πρόγραμμα ομορφιάς σας

     Όλες θέλουν πιο υγιή μαλλιά, πιο δυνατά νύχια και λαμπερό δέρμα. Μπορείτε να το καμουφλάρετε, να το επεκτείνετε, να το κολλήσετε, να το τρίψετε και να το καλύψετε, αλλά μερικές φορές δεν φαίνεται να πιάνει το κόλπο,ιδιαίτερα αν θέλετε μια φυσική εμφάνιση. Έτσι, ίσως το θέμα εδώ δεν θα ‘πρεπε να είναι τι βάζετε πάνω σας, αλλά μάλλον τι βάζετε μέσα σας.

Πιθανώς, γνωρίζετε ότι το να πίνετε πολύ νερό και να παρακολουθείτε τι τρώτε είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρηθεί ο οργανισμός σας καλά. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι υπάρχει ένας σωρός φυσικών βιταμινών που είναι ειδικά σχεδιασμένες για την αντιμετώπιση αυτών των ενοχλητικών προβλημάτων ομορφιάς.

     Τι είναι κατάλληλο για εσάς;

Για ωραίες μπούκλες...

     Αν προσπαθείτε να μεγαλώσετε τις μπούκλες σας εγκαίρως για το καλοκαίρι ή θέλετε να περιποιηθείτε τα θαμπά, άτονα μαλλιά αναζητήστε ένα σύμπλεγμα βιταμίνης Β. Εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά που περιλαμβάνουν αμινοξέα, βιοτίνη, Β12 και Β6 τα μαλλιά σας θα φαίνονται πιο υγιή και θα μεγαλώνουν πιο γρήγορα σε χρόνο μηδέν.

Για υγιή επιδερμίδα...

Το δέρμα σας φαίνεται κάπως ξηρό μετά τον χειμώνα; Λοιπόν, υπάρχουν πολλές θρεπτικές βιταμίνες που μπορείτε να δοκιμάσετε όπως οι κάψουλες βιταμίνης Ε. Η βιταμίνη Ε που είναι γνωστό ότι έχει διάφορα αντιοξειδωτικά οφέλη κι απλώνεται ως λάδι (απλώς ανοίξτε μια κάψουλα) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλη την επιδερμίδα ή σε συγκεκριμένες ξηρές περιοχές. Η βιταμίνη Ε επίσης είναι πολύ αποτελεσματική όταν λαμβάνεται σε μορφή κάψουλας καθώς βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (απαραίτητη για υγιή επιδερμίδα). 

Σχετικά με τα οφέλη ομορφιάς...

Ίσως, αναζητάτε την σούπερ βιταμίνη όλα σε μια; Χρειάζεστε κάποια που να εργάζεται σκληρά και να στοχεύει στις ανάγκες σας.  Αν έχετε δοκιμάσει παλιότερα βιταμίνες και δεν είδατε αποτελέσματα αμέσως τότε μην ανησυχείτε. Οι βιταμίνες δεν είναι γρήγορη λύση (όχι, δεν θ’ αποκτήσετε τα μαλλιά της Beyonce αφού πάρετε την πρώτη ταμπλέτα ούτε θα ξυπνήσετε με το λαμπερό δέρμα της Miranda τη δεύτερη μέρα), αλλά ενσωματώστε τις στο καθημερινό πρόγραμμα ομορφιάς σας και θ’ ανακαλύψετε τα μακροπρόθεσμα οφέλη του εσωτερικού καλλωπισμού.

Rate this item
(0 votes)