Μετατρέψτε μια κακή μέρα σε κάτι χρήσιμο

 Ακόμη και το πιο θετικό άτομο έχει κακές ημέρες και μια φυσική θεραπευτική πρακτική μπορεί να είναι πολύ απαιτητική, έτσι στέκεται στο λόγο ότι, δεν έχει σημασία πόσο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις είστε, θα έχετε μια κακή ημέρα περιστασιακά.

  Όλοι έχουμε μέρες όπου θέλουμε να παραιτηθούμε. Μέρα που έχετε να αντιμετωπίσετε έναν αρνητικό πελάτη ή να αντιμετωπίσετε την τεχνολογία, ή απλά όλα φαίνονται πάρα πολύ σκληρά. Αλλά πιστέψτε με, όλοι στις μικρές επιχειρήσεις έχουν αυτές τις μέρες και οι φυσικοί θεραπευτές δεν διαφέρουν.

 Πώς μπορείτε, λοιπόν, να μετατρέψετε μια τρομερή μέρα σε κάτι θετικό;

     Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι αναγνωρίζοντας με ειλικρίνεια τι πήγε στραβά και κοιτώντας τα αρνητικά συναισθήματά σας. Μόλις αναγνωρίσετε γιατί εμφανίστηκε το πρόβλημα μπορείτε είτε να το διορθώσετε είτε να μάθετε από αυτό.

     Κι αν ακόμα αισθάνεστε εκνευρισμένοι ή συγκλονισμένοι; Κάντε κάτι που σας αρέσει. Πηγαίντε μια βόλτα και απολαύστε τη θετική ενέργεια της φύσης ή μπορείτε να βάλετε το αγαπημένο σας τραγούδι ντίσκο της δεκαετίας του ’70 και να χορέψετε μέχρι να αισθανθείτε καλύτερα (θυμηθείτε να κλείσετε τα παντζούρια πρώτα!).

      Αν μπορείτε να μάθετε από τις κακές στιγμές, θα διαπιστώσετε ότι είστε σε θέση να ξυπνήσετε την επόμενη μέρα ξανά με ενέργεια κι έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο και πάλι. Υπάρχει ένα ωραίο απόσπασμα που κυκλοφορεί στο Facebook συχνά, το οποίο συνοψίζει τέλεια αυτό το άρθρο «Μην τοποθετείτε τα λάθη σας στο κεφάλι σας, το βάρος τους μπορεί να σας συντρίψει. Αντ’ αυτού, βάλτε τα κάτω από τα πόδια σας και χρησιμοποιείστε τα ως πλατφόρμα για να δείτε τους ορίζοντές σας.»

Rate this item
(0 votes)