Μετατρέψτε μια κακή μέρα σε κάτι χρήσιμο

Rate this item
(0 votes)
Published in health;

 Ακόμη και το πιο θετικό άτομο έχει κακές ημέρες και μια φυσική θεραπευτική πρακτική μπορεί να είναι πολύ απαιτητική, έτσι στέκεται στο λόγο ότι, δεν έχει σημασία πόσο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις είστε, θα έχετε μια κακή ημέρα περιστασιακά.

  Όλοι έχουμε μέρες όπου θέλουμε να παραιτηθούμε. Μέρα που έχετε να αντιμετωπίσετε έναν αρνητικό πελάτη ή να αντιμετωπίσετε την τεχνολογία, ή απλά όλα φαίνονται πάρα πολύ σκληρά. Αλλά πιστέψτε με, όλοι στις μικρές επιχειρήσεις έχουν αυτές τις μέρες και οι φυσικοί θεραπευτές δεν διαφέρουν.

 Πώς μπορείτε, λοιπόν, να μετατρέψετε μια τρομερή μέρα σε κάτι θετικό;

     Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι αναγνωρίζοντας με ειλικρίνεια τι πήγε στραβά και κοιτώντας τα αρνητικά συναισθήματά σας. Μόλις αναγνωρίσετε γιατί εμφανίστηκε το πρόβλημα μπορείτε είτε να το διορθώσετε είτε να μάθετε από αυτό.

     Κι αν ακόμα αισθάνεστε εκνευρισμένοι ή συγκλονισμένοι; Κάντε κάτι που σας αρέσει. Πηγαίντε μια βόλτα και απολαύστε τη θετική ενέργεια της φύσης ή μπορείτε να βάλετε το αγαπημένο σας τραγούδι ντίσκο της δεκαετίας του ’70 και να χορέψετε μέχρι να αισθανθείτε καλύτερα (θυμηθείτε να κλείσετε τα παντζούρια πρώτα!).

      Αν μπορείτε να μάθετε από τις κακές στιγμές, θα διαπιστώσετε ότι είστε σε θέση να ξυπνήσετε την επόμενη μέρα ξανά με ενέργεια κι έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο και πάλι. Υπάρχει ένα ωραίο απόσπασμα που κυκλοφορεί στο Facebook συχνά, το οποίο συνοψίζει τέλεια αυτό το άρθρο «Μην τοποθετείτε τα λάθη σας στο κεφάλι σας, το βάρος τους μπορεί να σας συντρίψει. Αντ’ αυτού, βάλτε τα κάτω από τα πόδια σας και χρησιμοποιείστε τα ως πλατφόρμα για να δείτε τους ορίζοντές σας.»

Ειδαν προσφατα

 • Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!
  Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!

  Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη καθημερινά θαυμάζοντας (ή ως ασυγκράτητη επιθυμία) την εμφάνισή μας και κριτικάροντας τι μας αρέσει και τι δε μας αρέσει σ’αυτήν. Οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι πανάδες ή τα σημάδια γήρανσης, το σχήμα των χειλιών μας και EW – τι είναι αυτά τα μαύρα σημάδια;

 • Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας
  Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας

   ΄Εχει συμβεί σε όλες μας, αυτή η βαφή μαλλιών με την οποία βάψαμε τα μαλλιά μας, αντί για ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ που περιμέναμε να βγει, να βγει τελικά πραγματικά απαίσια. Είτε είναι ημι-μόνιμη, σχεδόν μόνιμη ή τελείως μόνιμη, μπορείτε να απομακρύνετε τη βαφή από το κεφάλι σας χρησιμοποιώντας τεχνικές για την αφαίρεση του χρώματος.

 • Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας
  Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας

  Για αιώνες το τσάι μέντας ήταν απολαυστικό για τη δροσιστική γεύση του, καθώς επίσης και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Παραδοσιακά, το συνιστούσαν οι βοτανολόγοι και άλλοι φυσικοί θεραπευτές για την ανακούφιση από μια σειρά διαταραχών.

 • Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!
  Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!

  Υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από έναν κνησμό που δεν λέει να ικανοποιηθεί από λίγο ξύσιμο; Ξύνοντας το κεφάλι σας συχνά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αντιαισθητικό, καθώς οι άνθρωποι το συνδέουν συχνά με κάποια ασθένεια ή με την έλλειψη καθαριότητας.

 • Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι
  Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι

  Αν έχετε διπλοσάγονο, το πιθανότερο είναι να θέλετε διακαώς να απαλλαγείτε από αυτό. Το πιο δύσκολο πράγμα σε ό, τι αφορά το διπλοσάγονο είναι ότι ακόμη κι οι πιο λεπτοί άνθρωποι μπορούν να παρουσιάσουν τέτοιο.