Είναι το LifeTime Fitness διαφορετικό από άλλες επιλογές;

Rate this item
(0 votes)
Published in health;

Αν ζείτε σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη έχετε πάρα πολλές επιλογές γυμναστηρίων. Υπάρχει κάτι που να κάνει το  πραγματικά διαφορετικό από άλλα γυμναστήρια; Κοιτάξτε την οικογένειά σας και σκεφτείτε τις ανάγκες του καθένα μέσα στο σπίτι. Η οικογένειά σας περιλαμβάνει παιδιά, εφήβους, ενήλικες και ίσως κάποιο μεγαλύτερο πρόσωπο; Αν η οικογένειά σας είναι ποικιλόμορφη  το LifeTime fitness σας προσφέρει κάτι μοναδικό.

 Προγράμματα για όλες τις ηλικίες

     Ένα χαρακτηριστικό που κάνει τα LifeTime Fitness ξεχωριστά είναι η ικανότητά τους να φροντίζουν πελάτες όλων των ηλικιών. Αρχίζει με τον χώρο φύλαξης παιδιών, ο οποίος σας επιτρέπει να φέρνετε τα μικρά παιδιά σας και να τα εποπτεύει ενώ γυμνάζεστε. Αυτό εξαλείφει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς με την συμμετοχή τους στο γυμναστήριο.

     Καθώς τα παιδιά σας μεγαλώνουν μπορούν να συμμετέχουν σε προγράμματα εκγύμνασης που είναι σχεδιασμένα ακριβώς γι’ αυτά. Θα τα βοηθήσει να αναπτύξουν συνήθειες άσκησης και εκγύμνασης που θα κρατήσουν για μια ζωή. Το να είναι τα παιδιά σας σε φόρμα και δυνατά θα τα βοηθήσει πάρα πολύ καθώς προοδεύουν στο σχολείο και αρχίζουν να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες. Αυτό τους δίνει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους άλλους μαθητές που δεν αθλούνται και δεν βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση τακτικά.

     Καθώς τα παδιά σας μπαίνουν στην εφηβεία το LifeTime Fitness center μεγαλώνει μαζί τους. Μπορούν να ξεκινήσουν να συμμετέχουν σε προγράμματα που θα τα βοηθήσουν να δυναμώσουν και να αναπτύξουν τα σώματά τους στην εικόνα που επιθυμούν. Η άσκηση συμβάλλει κρατώντας τους εφήβους σας επικεντρωμένους σε υγιείς τομείς της ζωής και τους κρατά μακριά από αρνητικές επιρροές. Οι έφηβοι που γυμνάζονται τακτικά διατηρούν καλύτερη ψυχική στάση στο σχολείο και στη ζωή. Είναι ένα σημαντικό δώρο από τους γονείς τους.

     Αν έχετε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας στο σπίτι σας το LifeTime Fitness μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος σας. Οι ηλικιωμένοι που γυμνάζονται συχνά χρησιμοποιώντας προγράμματα που είναι σχεδιασμένα γι’ αυτούς παραμένουν πιο υγιείς, αποφεύγουν τους τραυματισμούς και γενικά είναι πιο χαρούμενοι στη ζωή. Βοηθώντας τους μεγαλύτερους σε ηλικία στη ζωή σας να αρχίσουν να γυμνάζονται τους βοηθάτε να βελτιώσουν τις ζωές τους σημαντικά δίνοντάς τους πιο υγιές βιοτικό επίπεδο.

Είστε ο ακρογωνιαίος λίθος της φυσικής κατάστασης της οικογένειάς σας

     Το πιο σημαντικό άτομο που χρειάζεται το LifeTime Fitness είστε εσείς. Τα γυμναστήρια δεν είναι απλά ένα τυπικό βαρετό γυμναστήριο. Είναι σχεδιασμένα να είναι μια όαση διαφυγής ή ασκήσεων για εσάς. Μπορείτε να ξεφύγετε από την πρόκληση του να είστε γονιός ή της δουλειάς για μια ώρα καθημερινά και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας καθώς γυμνάζεστε. Τα LifeTime Fitness centers προσφέρουν Life Café, Life Spa και βελούδινα αποδυτήρια, και άλλα χαρακτηριστικά που σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να μπήκατε σε 5στερο ξενοδοχείο πολυτελείας.

     Φανταστείτε ότι αποδράτε από την πρώτη μέρα στη δουλειά και ότι μπορείτε να πάτε στο LifeTime fitnesscenter. Περπατάτε στα αποδυτήρια, τα οποία έχουν γρανίτη, ασβεστόλιθο καθώς και πλούσιο ξύλινο φινίρισμα. Μπορείτε να ετοιμαστείτε ήσυχα για τη γυμναστική σας. Στη συνέχεια, ότι περπατάτε σε μια κατάσταση καλλιτεχνικών εγκαταστάσεων από άρτια εξειδικευμένους εκπαιδευτές, οι οποίοι σας καθοδηγούν. Μετά τη γυμναστική σας σταματάτε στην καφετέρια για ένα αναψυκτικό και κουβεντούλα με μερικούς συναθλούμενους. Το LifeTime Fitnessδιαφέρει, επειδή μπορεί να ικανοποιήσει όλη την οικογένειά σας και τις προσωπικές σας ανάγκες για λίγη περιποίηση.

Ειδαν προσφατα

 • Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!
  Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!

  Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη καθημερινά θαυμάζοντας (ή ως ασυγκράτητη επιθυμία) την εμφάνισή μας και κριτικάροντας τι μας αρέσει και τι δε μας αρέσει σ’αυτήν. Οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι πανάδες ή τα σημάδια γήρανσης, το σχήμα των χειλιών μας και EW – τι είναι αυτά τα μαύρα σημάδια;

 • Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας
  Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας

   ΄Εχει συμβεί σε όλες μας, αυτή η βαφή μαλλιών με την οποία βάψαμε τα μαλλιά μας, αντί για ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ που περιμέναμε να βγει, να βγει τελικά πραγματικά απαίσια. Είτε είναι ημι-μόνιμη, σχεδόν μόνιμη ή τελείως μόνιμη, μπορείτε να απομακρύνετε τη βαφή από το κεφάλι σας χρησιμοποιώντας τεχνικές για την αφαίρεση του χρώματος.

 • Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας
  Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας

  Για αιώνες το τσάι μέντας ήταν απολαυστικό για τη δροσιστική γεύση του, καθώς επίσης και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Παραδοσιακά, το συνιστούσαν οι βοτανολόγοι και άλλοι φυσικοί θεραπευτές για την ανακούφιση από μια σειρά διαταραχών.

 • Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!
  Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!

  Υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από έναν κνησμό που δεν λέει να ικανοποιηθεί από λίγο ξύσιμο; Ξύνοντας το κεφάλι σας συχνά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αντιαισθητικό, καθώς οι άνθρωποι το συνδέουν συχνά με κάποια ασθένεια ή με την έλλειψη καθαριότητας.

 • Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι
  Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι

  Αν έχετε διπλοσάγονο, το πιθανότερο είναι να θέλετε διακαώς να απαλλαγείτε από αυτό. Το πιο δύσκολο πράγμα σε ό, τι αφορά το διπλοσάγονο είναι ότι ακόμη κι οι πιο λεπτοί άνθρωποι μπορούν να παρουσιάσουν τέτοιο.