Το Medifast σας βοηθά να σταματήσετε τον σχεδιασμό και ν’ αρχίσετε να έχετε επιτυχία στην απώλεια βάρους

Πόσες δίαιτες έχετε αξιολογήσει στο παρελθόν; Όλοι είμαστε ένοχοι προσπαθώντας να βρούμε εκείνη τη δίαιτα που πραγματικά είναι επιτυχημένη. Είναι καιρός να σταματήσετε να σχεδιάζετε, να σκέφτεστε και να διαβάζετε, έτσι ώστε να αρχίσετε να πετυχαίνετε στη δίαιτά σας. Το Medifast σας βγάζει από τα στάδια του προγραμματισμού και της σκέψης, και της άμεσης απώλειας βάρους.

Τι κάνει το Medifast να διαφέρει

     Το Medifast σχεδιάστηκε να κάνει την διατροφή απλή. Βασίζεται στο αποδεδειγμένο γεγονός ότι τρώγοντας 6 γεύματα την ημέρα προκαλεί την αύξηση του μεταβολισμού και επιταχύνει την απώλεια βάρους. Το γεγονός αυτό συνήθως τρελαίνει τους ανθρώπους όταν σχεδιάζουν την δίαιτά τους. Τώρα θα πρέπει να καταλάβετε τι πρέπει να τρώτε έξι φορές την ημέρα αντί για τρεις. Με το Medifast μπορείτε να κάνετε γρήγορες επιλογές 5 γευμάτων την ημέρα και να ανησυχείτε μόνο για την προετοιμασία κάθε γεύματος καθημερινά.

     Ίσως, έχετε δει παρόμοιες ιδέες από το SlimFast ή άλλες εταιρείες διαιτητικών ποτών, αλλά το MediFast είναι πολύ διαφορετικό. Πέρα από τα 5 γεύματα που μπορείτε να έχετε το πρόγραμμα περιλαμβάνει φρουτοποτά, ζεστά ροφήματα, τηγανίτες, μπισκότα, πουτίγκα, στιφάδο, τσίλι και πολλά άλλα στοιχεία. Μέχρι στιγμής υπάρχουν πάνω από 70 διαφορετικές επιλογές στο πρόγραμμα MediFast και συνεχίζουν να αυξάνονται σε αριθμό συνεχώς.

     Δεν θα βαρεθείτε ούτε θα απογοητευτείτε από την δίαιτά σας, επειδή θα μπορείτε να τρώτε μια μεγάλη ποικιλία τροφών. Μην το παρερμηνεύσετε νομίζοντας ότι η δίαιτα είναι εύκολη. Είναι μια καλά σχεδιασμένη δίαιτα λίγων θερμίδων, η οποία είναι εξαιρετικά θρεπτική. Διατηρεί τον μεταβολισμό σας υψηλό ενώ το σώμα σας πρέπει να καίει λίπος για να λαμβάνει αρκετές θερμίδες.

Lean and Green με το MediFast

     Το ένα γεύμα για το οποίο είστε υπεύθυνοι καθημερινά με το πρόγραμμα είναι το γεύμα Lean and Green. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ένα κομμάτι άπαχο κρέας, κατά προτίμηση στήθος κοτόπουλου ή άλλο κρέας με χαμηλά λιπαρά μαζί με τρία λαχανικά της επιλογής σας. Τα λαχανικά πρέπει να είναι μη αμυλούχα όπως τα πράσινα φασόλια, το λάχανο, τα καρότα, το μπρόκολο, τα λαχανάκια Βρυξελλών και άλλα πράσινα και φυλλώδη λαχανικά. Αφού διαβάσετε τις σύντομες λεπτομέρειες του προγράμματος θα εκπλαγείτε με όλες τις επιλογές που έχετε.

     Ακόμα και το γεύμα Lean and Green μπορεί να γίνει διασκεδαστικό με το MediFast. Σας βοηθούν με υπέροχες ιδέες και συνταγές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να έχετε ποικιλία.

Το MediFast είναι ακριβό ή φτηνό;

Μερικοί πιστεύουν ότι το πρόγραμμα είναι ακριβό, ενώ άλλοι το βρίσκουν χαμηλού κόστους επιλογή. Πώς μπορεί να είναι και φτηνό και ακριβό; Κατά μέσο όρο ξοδεύετε περίπου 7,6€ καθημερινά για τα τρόφιμά σας στο MediFast. Αυτό θα ήταν κατά μέσο όρο λίγο περισσότερο από 229€ ανά μήνα. Ακούγεται μεγάλο ποσό μέχρι να αρχίσετε να συγκρίνετε.
Αφαιρέστε πόσα θα ξοδεύατε συνήθως για φαγητό σε μια μέση μέρα. Αν τρώτε μεσημεριανό στο εστιατόριο γρήγορης εστίασης τις εργάσιμες μέρες ξοδεύετε περισσότερα από τα μισά του προγράμματος καθημερινά. Δεν συμπεριλαμβάνονται αυτά που ξοδεύετε για σνακ και πρωινό. 7,6€ καθημερινά στην πραγματικότητα είναι χαμηλό κόστος για 2 γεύματα και 3 σνακ καθημερινά. Όταν δείτε το αληθινό κόστος και την απίστευτη ταχύτητα απώλειας βάρους, το Medifast θα γίνει μια από τις πιο οικονομικές αποτελεσματικές δίαιτες στην αγορά.

Rate this item
(0 votes)