Τα οφέλη του βελλονισμού για την υγεία σας

Καθώς εμφανίζονται ολοένα και περισσότερες επιστημονικές θεραπείες για τα προβλήματα υγείας και ομορφιάς που αντιμετωπίζουμε, ολοένα και περισσότερες στρεφόμαστε προς πιο φυσικούς τρόπους θεραπείας.

Ένας από αυτούς και μάλιστα από τους συνηθέστερους είναι ο βελονισμός. Ο βελονισμός χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση και θεραπεία σειράς παθήσεων, από τη γήρανση και την αρθρίτιδα έως την πρόκληση τοκετού σε εγκύους. Πρόκειται για μια διαδικασία που είναι δημοφιλής επειδή είναι φυσική, αποτελεσματική και με λίγες έως καθόλου παρενέργειες.

 Τι Είναι ο Βελονισμός;

 Ο βελονισμός είναι μια αρχαία κινέζικη θεραπεία που συνεπάγεται την τοποθέτηση πολύ λεπτών βελόνων εντός της επιφάνειας του δέρματος. Οι Κινέζοι θεωρούν ότι υπάρχει μια ενέργεια που ρέει εντός του σώματός μας, η οποία μπορεί να κατευθυνθεί με τις βελόνες προς το σημείο που εκδηλώνεται το πρόβλημα, ούτως ώστε να αποκατασταθεί η ισορροπία μεταξύ γιν και γιανγκ στο σώμα.

 Το που τοποθετείται η βελόνα είναι πολύ σημαντικό. Η τοποθέτηση της βελόνας καθορίζει το σημείο προς το οποίο θα κατευθυνθεί η ενέργεια. Απαιτείται διαφορετική κατεύθυνση της ενέργειας για κάθε επιδιωκόμενο αποτέλεσμα ωφέλιμο για την υγεία μας.

 Βελονισμός για Ανάπλαση του Δέρματος του Προσώπου

Δεν είστε διατεθειμένες να υποβληθείτε σε επεμβατικές και δαπανηρές διαδικασίες για να σβήσετε τα σημάδια του χρόνου από το πρόσωπό σας; Τότε ίσως ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το βελονισμό για την ανάπλαση του δέρματος του προσώπου σας. Αυτή η διαδικασία είναι όχι μόνο ασφαλής, αλλά συνιστά και ένα ανώδυνο τρόπο να αναζωογονήσετε το πρόσωπό σας.

Λέγεται ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να αφαιρέσει από 5 έως 15 χρόνια από το πρόσωπό σας. Οι περισσότερες γυναίκες παρατηρούν ότι οποιεσδήποτε λεπτές γραμμές είχαν προτού ξεκινήσουν την θεραπεία εξαφανίστηκαν, ενώ οι ρυτίδες που είχαν μειώθηκαν αισθητά και έγιναν λιγότερο ορατές. Μπορείτε επίσης να απαλλαγείτε από τις ατέλειες στο λαιμό σας, να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά τις σακούλες κάτω από τα μάτια, και αν έχετε πεσμένα βλέφαρα ή διπλοσάγονο, θα παρατηρήσετε μεγάλη βελτίωση από την πρώτη ήδη συνεδρία.

Ενδέχεται να χρειαστείτε από 10 έως 15 συνεδρίες, από 2 κάθε εβδομάδα για έξι εβδομάδες, αλλά εξαρτάται εν τέλει από το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζετε.

Ο Βελονισμός ως Μέσο για την Αντιμετώπιση του Άγχους

 Είναι αδιαμφισβήτητο ότι το άγχος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής όλων μας, αλλά το να έχουμε υπερβολικά πολύ άγχος είναι καταστροφή τόσο για την υγεία όσο και για την ομορφιά μας. Το υπερβολικό άγχος προκαλεί ημικρανίες, πόνους στην πλάτη, αύξηση βάρους και ρυτίδες ανάμεσα στα άλλα. Αν αισθάνεστε ότι είστε σε περίοδο μεγάλου άγχους, ίσως ήρθε η στιγμή να κανονίσετε κάποιες συνεδρίες βελονισμού για να το αντιμετωπίσετε.

 ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οι συνεδρίες βελονισμού για την αντιμετώπιση του άγχους θα μειώσουν σημαντικά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες σας μετά από 3 συνεδρίες, οπότε σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε. Αν έχετε ιατρική ασφάλεια, δείτε αν το πρόγραμμά σας καλύπτει συνεδρίες βελονισμού.

 Ο Βελονισμός ως Μέσο για την Απώλεια Βάρους

 Εκπλήσσεστε που μαθαίνετε ότι το να σας τοποθετήσουν βελόνες στο σώμα μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος; Το ίδιο και οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες! Θεωρείται ότι ο βελονισμός μπορεί να θέσει το πεπτικό σύστημα σε σωστή λειτουργία, επομένως ο μεταβολισμός επιταχύνεται, γίνεται μικρότερη κατακράτηση υγρών, και επίσης νοιώθουμε ανανεωμένοι και με μεγαλύτερη ζωντάνια.

 Πιστεύετε ότι όλα αυτά είναι ανοησίες; Βρέθηκε σε ιατρική έρευνα που δημοσιεύθηκε το 2003 στην Περιοδική Έκδοση για τις Εφαρμογές του Βελονισμού στην Ιατρική ότι όσοι προσπαθούσαν να χάσουν βάρος και έκαναν θεραπεία βελονισμού έχασαν 3 φορές περισσότερο βάρος από εκείνους που δεν έκαναν βελονισμό.

Rate this item
(0 votes)